Četvrtak 18.02.2016.
12:48
Vestionline

Krka ostavio Dačića, hoće pod vođine skute

Tanjug
Lider PUPS Milan Krkobabić: Ili Vučić ili sami

U saopštenju, PUPS navodi da je Vučić taj koji je pokazao najveću posvećenost zajedničkim ciljevima, kao i najveću pažnju za potrebe penzionera.

- Stoga, prirodno je da težimo da jačamo saradnju sa njim i strankom koju vodi - navode iz PUPS-a i dodaju da su o svemu obavestili i aktuelnog koalicionog partnera, lidera SPS Ivicu Dačića.

Ukoliko, kako navode, u razgovorima bude konstatovano da saradnja sa SNS nije moguća, PUPS je čvrsto uveren da je sposoban i za samostalni izlazak na predstojeće izbore.

U PUPS-u smatraju da je saradnja sa SNS najbolji način da se u celosti ispune ciljevi te stranke a pre svega zaštita socijalno-ekonomskog položaja penzionera pa tako žele da svoje buduće delovanje "usklade direktno sa političkom misijom premijera Vučića".

Palma: Neka im je srećan put

Tanjug
Dragan Marković Palma

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković izjavio je povodom odluke PUPS da o mogućem predizbormnom sporazumu počne razgovore sa SNS, da niko nije u obavezi da bude večito u koaliciji sa nekim, prenose beogradski mediji.

Marković, čija je stranka već godinama bila u koaliciji sa PUPS i SPS rekao je da svako ima pravo da se opredeli sa kim će na izbore.

- Čovek se oženi, pa ima petoro dece, pa se razvede... niko nije u obavezi da bude večito u koaliciji, srećan mu put i srećno mu bilo, ako je tako odlučio, nemam ništa protiv - rekao je Marković.
 

2024 © - Vesti online