Petak 05.02.2016.
18:42
Vestionline

Šutanovac: Nisam aludirao da se Maja bavi nekim stvarima

Tanjug
Šutanovac ne zna čime je uvredio vladajuću koaliciju

- Rado bih se izvinio da znam šta je uvreda. Ako neko misli da sam aludirao da se Maja Gojković bavi nekim stvarima koje su van konteksta, ja se izvinjavam, ali to nije bila ideja - rekao je Šutanovac novinarima u holu Skupštine Srbije.

On je objasnio da je Maji Gojković, prilikom inaugurisanja, rekao da od nje očekuje da ima razumevanja za sve poslanike u parlamentu zato što je, kako je rekao, sedela u svim delovima parlamenta.

- U momentu kada sam tražio repliku ona me je prekinula i rekla da nju jedino ne vezuje pitanje u vezi sa poštenjem. I reakcija je bila na to i ništa drugo - poručio je Šutanovac.

Šutanovac je tokom skupštinske rasprave o smeni ministra odbrane Bratislava Gašića na tviteru napisao "Vučić o pristojnosti, Maja o poštenju, Marjan o kulturi... #realitySkupstina".

Odmah zatim, poslanici vladajuće koalicije - SNS, SPS i njihovi partneri napustili su sednicu parlamenta oko 16.30 sati, zbog, kako su naveli, uvreda koje je Šutanovac uputio predsednici parlamenta Maji Gojković.

Dok su poslanici izlazili iz sale, premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da mu je žao što nema izvinjenja od Šutanovca i da bi rado izašao sa svojim prijateljima, ali da, kao predlagač, mora da ostane.

2024 © - Vesti online