Nedelja 24.01.2016.
16:29 >> 17:39h
Vestionline

Počelo "preletanje": Čedini prešli kod Vučića!!!

Tanjug
Čedomir Jovanović ostao bez podrške u Kovačici

Naprednjaci su saopštili da je Opštinski odbor LDP iz Kovačice, sa četiri odbornika i gotovo kompletnim članstvom, u nedelju kolektivno pristupio Srpskoj naprednoj stranci.

Sada već bivši predsednik Opštinskog odbora LDP Lazar Ružić rekao je da je odluka o kolektivnom učlanjenju u SNS doneta jednoglasno nakon zahteva mesnih odbora i članstva da se podrži politika SNS-a, navodi u saopštenju SNS.

LDP demantuje "preletanje"

Pokrajinski odbor LDP saopštio je da nije tačno da je "celokupan" Opstinški odbor te stranke u Kovačici prešao u SNS.

- Razumemo želju SNS da raznim podmetanjima i ucenama pokušava da oslabi svoje konkurente pred predstojeće izbore. Međutim, njihovo ponašanje isključivo hrabri ljude da na te izbore izađu i kazne ovakvu politiku i ponašanje vladajuće stranke. Ako je prelazak u SNS danas cena spasavanja nečijeg sina, što se nas tiče, taj može da pređe i u Al Kaidu - navodi PO LDP.

Dodaje se da je pre kolektivnog učlanjenja u SNS, Opštinski odbor LDP odbio preporuku pojedinih ljudi iz stranke da se na predstojeće lokalne izbore izađe zajedno u koaliciji sa Ligom socijaldemokrata Vojvodine, smatrajući da je politika lidera te partije Nenada Čanka "pogubna za građane Kovačice".

2024 © - Vesti online