Nada u bolje sutra

D. Đorđević
I za trpezu i za lekove:Vesna i Dejan Milošević

Novogodišnjim darovima pridružila se sa iznosom od 100 evra i Zdenka Čordić iz Minhena. Taman da uz svečanu trpezu proslave praznike. Božić posebno, kome se Dejan iskonski, sa verom, nadom i ljubavlju iskreno raduje.

Dragi gost

Za vreme praznika Miloševići su dobili i dragog gosta, stigla je Vesnina majka, a Dejanova baka, 85-godišnja starica koja živi blizu Struge u Makedoniji. Ispričali smo se, pustili i koju suzu, ko zna da li će sudbina da nam dozvoli da se opet vidimo, kaže Vesna Milošević.

- Hvala dobrotvorima na donacijama koje nam zaista puno znače. Bog ih blagoslovio na životnom putu, sa njima nam je lakše i zahvaljujući takvim ljudima dobijamo želju da istrajemo i živimo. Život je lep, ma kakav bio... Uglavnom sav novac ode na lekove, ali ovog puta našlo se i za obeležavanje praznika kojima se posebno radujemo. Iako u zgradi kompanije Jumka, gde na divlje stanujemo, nemamo struje i vode, praznične dane dočekujemo radosno sa željom da nas barem malo zdravlje posluži - kaže Dejan koji stalno ide na kontrole u vranjskoj bolnici. "Hvala i mom ortopedu Slobodanu Milenkoviću koji brine o meni, da ne dobijem gangrenu. Terapija lekovima i mašću je svakodnevna i bez toga ne bi mi bilo života", dodaje zahvalni Dejan Milošević.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online