Utorak 05.01.2016.
17:00
index.hr

Crna Ruža poziva Hrvate na pobunu

facebook.com
Ne pristaje da Hrvatska bude mala pokrajina u EU: Ruža Tomašić

- Hoćete li i vi sa mnom među pobunjenike ili pristajete na to da evrofederalisti Hrvatsku pretvore u običnu pokrajinu u velikoj evropskoj državi? - napisala je Tomašićeva.

Objavu je popratila i videom u kojem koristeći simboliku Ratova zvezda kritikuje migrantsku politiku Evropske unije i izražava strah od ukidanja suvereniteta zemljama članicama EU.

- 2016. godina pobunjenika. Carske snage pripremaju nove preporuke, izveštaji a i rezolucije kojima žele dodatno smanjiti ovlašćenja država članica EU, uzeti im suverenitet i pretvoriti ih u obične pokrajine u velikom Evropskom carstvu.  Migrantska kriza rasplamsala je sukob između dva nivoa upravljanja pa države članice sve češće uzvraćaju udarac. Pobunjeničke snage grupišu se  i u samom središtu Carstva, Brisela, spremne na odlučni boj za nacionalne države i decentralizaciju Evrope. Među njima je i Hrvatica Ruža Tomašić... - navodi se u videu.

 

[KONZERVATIVIZAM SE BUDI] Hoćete li i vi sa mnom među pobunjenike ili pristajete na to da eurofederalisti Hrvatsku pretvore u običnu pokrajinu u velikoj europskoj državi? Posted by Ruža Tomašić on Tuesday, January 5, 2016

2024 © - Vesti online