Sreda 12.08.2015.
19:55
mondo.rs

Nije nemoguće: Radomir Antić blizu klupe Marseja

Reuters
I dalje cenjen: Radomir Antić

Naime, iz Francuske stižu bombastične vesti da je Antićev menadžer za područje Francuske, tamo veoma poznati Kristof Ito, uspeo da ubedi predsednika Olimpika iz Marseja, Vensana Labrena, da je upravo Antić pravo rešenje posle iznenađujućeg odlaska čuvenog Marsela Bijelse.

Navodno su ljudi iz Olimpika prvobitno odbili ideju da ekipu povere čoveku koji nikada u karijeri nije vodio nijedan francuski klub, ali je potom Ito posetio "Velodrom" (odakle je ove nedelje senzacionalno odveo Matjea Valbuenu u rivalski Olimpik iz Liona) i, prema prvim izveštajima, uverio Labrena da kontaktira Antića, trenutno trenera kineskog drugoligaša Hebeji Fortuna.

Ipak, upućeni kažu da vesti o tome "kako je Antićev dolazak u Marsej gotova stvar" treba uzeti s dozom opreza, jer Ito u Provansi važi za menadžera koji brojne pobede ostvaruje upravo pritiskom preko medija i da sjajno koristi kontakte koje ima među sportskim novinarima u Francuskoj. 

Tako je recimo uticajni list "La Provance" danas Antića najavio u "gala" stilu, ističući u prvi plan njegove španske podvige iz 90-ih godina, samo podižući pritisak na Labrena da otputuje u Kinu po našeg poznatog trenera.

Antić je posle nekoliko godina provedenih u Partizanu, gde je vodio mlađe kategorije, s uspehom trenirao Saragosu, Real Madrid, Ovijedo, tri puta Atletiko, ponovo Ovijedo, kratko Barselonu, pa Seltu, pre nego što je 2008. postao selektor Srbije. Potom, radio je samo u Kini, prvo u Šandognu i od 27. januara ove godine u drugoligašu Hebeiju.

2024 © - Vesti online