Subota 08.08.2015.
11:55
24Sata.rs

Bobi Kristinu verenik drogirao, pa onesvešćenu potopio u kadi!

Reuters
Kristina sa svojim ubicom Nikom

Prva optužnica napisana protiv Gordona dopunjena je novom optužbom po kojoj se on direktno krivi za smrt svoje verenice.

U navodima se tvrdi da je Bobi Kristini dao smrtonosni koktel lekova, ostavio je nesvesnu, a onda joj gurnuo glavu ispod površine gladne vode. Takođe se navodi da je par imao žustru raspravu pre incidenta u kojoj je Nik nazvao Kristinu imenima poput "kur*e" i "kuč*e".

Bobi Kristina je nađena onesvešćena u kadi u svojoj kući u Džordžiji krajem januara ove godine i provela je šest meseci u veštačkoj komi nakon što je pretrpela velika moždana oštećenja. Ona nikad nije povratila svest, a disala je na aparatima sve do 27. jula ove godine kada je preminula.

Nik Gordon se već suočava sa tužbom teškom 10 miliona dolara u kojoj je optužen da je izazvao povrede koje su opasne po život i krađu novca sa njenog bankovnog računa dok je ona bila u komi.

Taj dokument potvrđuje da je Bobi nađena sa oteklim ustima i izbijenim zubima, a iako nije kriminalno gonjen, porodica Bobi Kristine mu je zabranila pristup. On je bio skoro kao sin Vitni Hjuston, a kasnije je počeo da se zabavlja sa Bobi. Nakon što je poznata pevačica preminula, njih dvoje su počeli da se oslovljavaju mužem i ženom iako nikada nisu legalno bili u braku.

Smrt Bobi Kristine jezivo podseća na smrt njene majke 2012. godine, a prošle nedelje ona je sahranjena baš pored Vitni.

2024 © - Vesti online