Nedelja 17.05.2015.
10:35
blic.rs

Prijatelji u šoku: Zar naša Ana tako da se uda?

instagram.com/Ana Ivanović
I izgleda kao mlada: Ana Ivanović

Navodno su se Ana i Švajni tajno venčali na intimnoj jutarnjoj ceremoniji, a ona je viđena u Rimu kako nosi prsten koji je dobila od njega.

Anin otac Miroslav nije imao komentar.

- Ne dajemo izjave - kratko je rekao.

S druge strane, Anini prijatelji su bili šokirani ovom vešću. Selektorka srpske teniske reprezentacije Tatjana Ječmenica Jevtić rekla je da je to za nju iznenađenje.

- Prvi put čujem da se Ana udala. Potpuno sam zatečena - rekla je Ječmenica.

Beta/AP
Anin muž ili dečko: Bastijan Švajnštajger

Zabuna

Moguće je da je vest o venčanju Ane i Bastijana prvoaprilska šala koja je otišla predaleko. Naime, jedan dnevni list je 1. aprila objavio da su se njih dvoje tajno venčali. Italijanska "Gazeta delo sport" je posle dve nedelje bombastično to objavila i time zapalila internet, pa su tu vest preneli i svi domaći mediji.

Aleksandar Cvetković, frontmen Aninog omiljenog benda "Tropiko", izrazio je želju da joj zapeva na venčanju.

- Udala se?! Pa ako je tako, čestitam od srca! A ako nije, sa zadovoljstvom ćemo joj zapevati na svadbi - poručio je Sale.

Anina bliska prijateljica Marija Kilibarda nije odgovarala na poruke i pozive, dok je Irina Vukotić odbila da govori o tome. Zanimljivo je da venčanje mladencima niko iz sveta sporta nije čestitao na društvenim mrežama, kako to obično biva. Inače, Ana se trenutno odmara na Majorki, a Bastijan je u Nemačkoj.

2024 © - Vesti online