Sreda 29.04.2015.
14:53
goal.com

Jokanović o Partizanu: Nemojte da se zaje****mo!

Reuters
Uprava Partizana ga minirala: Slaviša Jokanović

Zbog različitih mahinacija dva puta pritvarani privrednik često je davao šansu nekadašnjim igračima kluba iz Humske na trenerskoj klupi i u upravi, ali im je svima rovario iza leđa i jednog po jednog ih puštao niz vodu, ne libeći se da to uradi čak i na vrhuncu rezultatskih uspeha.

Osvajač dve duple krune i dvostruki učesnik Lige UEFA Slaviša Jokanović prva je žrtva Đurićeve "u javnosti te štitim, u kući te rušim" politike.

- Nisam do sada hteo da se oglašavam pričom o okolnostima mog odlaska iz Partizana, neću ni ubuduće, ali hajde da jednom razjasnimo stvar. Nije me niko "šutnuo" ni oterao. Ja sam se povukao. Pozvao sam ljude iz uprave i saopštio im: "Učiniću dobro delo i napustiti klub". Bili su kao iznenađeni i rečenicom "Jel si normalan, vidiš da ti dajemo podršku?!", kao pokušali da me odvrate. Samo sam rekao "nemojte da se zaje****mo" i nastavio svojim putem, različitim od njihovog - otkriva trener Votforda.

Jokanović kaže da je to uradio bez gorčine i srdžbe.

- Ne mogu nikada biti ljut na moj Partizan. On je iznad svih nas, a dao mi je šansu kao treneru. Kao što su Novi Sad i Vojvodina u vreme dok sam bio igrač. Samo nisam više video logiku u tome da dopuštam da se neki ljudi kriju iza mene. To vam je cela istina.

2024 © - Vesti online