Sreda 01.04.2015.
05:11
Vestionline

Putin piše blog za Vesti-online!

vestionline
Vladimir Putin sa jednim od ranijih izdanja frankfurtskih "Vesti"

Peskov je preneo zahtev gospodina Putina da ne bude redigovan i da bar za prvo vreme pokuša da piše na srpskom jeziku, u meri u kojoj ga je do sada savladao. Mi smo, naravno, to prihvatili i njegovo prvo, kratko obraćanje pred početak pisanja blogova za Vestionline prenosimo u izvornom obliku - neće vam biti nimalo teško da razumete reči ruskog predsednika.

“Daraga bratja!

Eto čast da pišu za vas, za ruskije druzja. V etoj žestokoj borbi za očuvanjot čolovečeskogo dostojanstva, danes, kogda Zapad narušavat vse meždunarodne konvenciji, svakoj galas koji se borjot za pravdu i spokojan žiznj, eto galas koji sluša se dalekoj. Takoj je galas na vas, takoj je galas moj, zato ja hoćut delat blog na Vestionline.

Naša družba je dokazana, vaše odnošenije k Rusiji i k menja - eto prekrasno. Vaša paraduška v moja čest, vaši avionuški i tenkuški... Bilo prekrasno! Kiša ne smetal, duga prekrasna, djevuške i maljčiki što paradiral ispred menja s puškam i pištoljam, bil ko prava armija... Bratskij narod menja divno pozdravljut, ja vam spasibavam!

Pervi blog za vas ja napišu... sledejščeg 1. aprelja.☺ Dakle, apri-li-li-li, nazdrovje i pozdravljajut vam Međunaroden dan na šaljot!“

(FOTO: Fotomontaža vestionline.com)

2024 © - Vesti online