Četvrtak 26.06.2014.
21:55
telegraf.rs, Playboy.com

Šokantan intervju Gerija Oldmana: Je**š papu, Jevreji vladaju Holivudom!

Glumac bez dlake na jeziku: Geri Oldman
 

Na pitanje kako komentariše napade na Mela Gibsona koji je vređao Jevreje, i Aleka Boldvina koji je čoveka na ulici nazvao pederom, Oldman je odgovorio:

- Politička korektnost je obična je*ena šala i čista hipokrizija iza koje se svi krijemo. Mel se napio i lupetao svašta, i šta onda? Kao da se to svima nama nije dogodilo. Kao da policajac koji ga je zaustavio nikada nije izgovorio reči “crnčuga” ili “je*eni Ješa“! Gibson je u gradu kojim vladaju Jevreji, vređao Jevreje, i to mu dođe kao da je sekao granu na kojoj sedi. Međutim, njemu ta grana više ne treba, ima dovoljno para da bude samostalan, i zato je postao izgnanik, kao da je leprozan. A Alek je uvredio tipa koji ga je smarao na ulici, i neka ga je nazvao pederom! Izluđuje me neiskrenost i dvostruki standardi.

Oldmen je zatim osuo drvlje i kamenje i po rijalitijima, muzičkim zvezdama, ali i svom filmskom opusu.

- Rijalitiji su primer mediokriteta i društvenog propadanja. Pogledajte samo ko su heroji današnjih klinaca. Neki idiot koji ne zna da peva i piše pesme ili debilka koja tverkuje i meša guzom pred jedanaestogodišnjacima! Nervira me kada mi ljudi priđu i kaži: “Bio si sjajan u tom filmu”, a ja im kažem: “Sviđa vam se to sra*e?!” – izjavio je glumac koji je na molbu da prokomentariše papu, rekao: “Je*eš papu!”.

Naravno, posle ovog intervjua na Oldmana se sručila lavina kritika, pa je on morao da se izvini zbog svojih izjava koje su, kako kaže, možda bile uvredjive.

2024 © - Vesti online