Četvrtak 06.02.2014.
06:24
Vesti

Tamara Janković nestala s bolesnim sinom

Tamara Janković

Dečak je predmet porodične sudske parnice, a sudski nalozi nisu Jankovićki dozvoljavali da uzme dete. Policija veruje da je ona iste večeri, 13. januara, s detetom odletela u Brizbejn i onda se autobusom prebacila u Sautport na jugoistoku Kvinslenda. Veruje se da je i sada negde u tom delu.


Lokalni "Sanšajn Kost dejli" izvestio je da su plakati o nestalom detetu polepljeni po Maručidoru i da je telefon Tamare Janković praćen do Palmvudsa, gradića kod Sanšajn Kosta, ali je kasnije isključen.


Detektiv inspektor Din Džonston kazao je da je policija odlučila da se obrati javnosti, nakon što je Jankovićeva prestala da se javlja familiji.


- Familija je zabrinuta za Metjua i za Tamaru. Pozivamo Tamaru da se javi zbog dobrobiti svog deteta. - rekao je on.


Policija brine da ona možda neće biti u stanju da pruži stalnu i odgovarajuću brigu oko medicinskih potreba svog deteta.


U utorak ujutro, policija NSNj objavila je fotose majke i deteta, saopštavajući da sarađuje s policijom Kvinslenda. Javnosti je upućen poziv za pomoć u nalaženju njih dvoje. Bilo ko da vidi Tamaru i Metjua upućen je da im se ne približava, nego da odmah telefonira na 000.


Metju je belac, visok između 105 i 110 cm, srednje građe, smeđih očiju i kose. Majka je visoka između 170 i 175 cm, srednje građe, plave kose i očiju.

2024 © - Vesti online