Subota 06.04.2013.
12:12
Informer

Krkobabić: PUPS može i bez Dačića

''Kad god neko bude smatrao da su izbori neophodni, nijednu reč protiv nećemo reći. Apsolutno smo spremni'', izjavio je Krkobabić.

''Halo? Samo da javim da smo spremni za izbore'': Milan Krkobabić

Zamenik predsednika PUPS-a je dodao i da koalicija nije “cementirana” i da će o tome da li će na izborima nastupiti samostalno ili u koaliciji sa SPS i JS odlučiti kad izbori budu raspisani.

O tome da li će preći cenzus bez SPS-a, rekao je: ''A zašto ne pitate da li SPS može bez nas? Vučić je pre godinu i po dana rekao da postoji samo jedna stranka iz vladajuće koalicije koja ima stabilno biračko telo. Uvek možemo potpuno sami. Ne kažemo da SPS ne vredi, ovo je samo pitanje političke odluke'', objasnio je Krkobabić, dodajući i da će na izborima nastupiti samostalno, a da će SPS i JS biti u drugoj koloni.

Komentarišući to do koje mere je afera “Banana” naškodila koaliciji, zamenik predsednika PUPS-a je rekao da je to očigledno.

''Naravno da je imala uticaja. Građani, ipak, sve to prihvataju sa malom zadrškom. Prvi lokalni izbori pokazaće njihovo raspoloženje'', dodao je Krkobabić.

2024 © - Vesti online