Petak 01.03.2013.
03:28
story.rs

Harija Varešanovića supruga uhvatila u preljubi?

Hari Varešanović

Kako je saznao magazin Azra, Marina je doktorka svetskog glasa koja živi i radi u Sloveniji gde se i upoznala sa Harijem i to pre više od godinu dana. Tada je navodno i počela njihova veza. Frontmen grupe Hari Mata Hari još uvek se nije oglasio ovim povodom.


Hari se sa Jasminkom oženio posle deceniju i po ljubavi, a venčali su se 13. februara 2010. godine u Osijeku. Pevač je u poslednjem intervjuu za magazin Story rekao da njih dvoje ne proslavljaju godišnjicu braka, a na pitanje šta je ključ njegovog odnosa je odgovorio:


- To je priča za sebe. Teško je u životu naći formulu harmoničnog odnosa sa ljudima uopšte, a ne samo sa emotivnim partnerom. Isto je i sa bratom, sestrom, majkom... Uvek dolaze neki ratovi, prepreke i treba se truditi da ih prevaziđete. Iskustvo je neophodno. Čovek stalno uči kako treba da bude tolerantan i da se suočava sa problemima i izlazi iz njih kao pobednik. Život donosi razne stvari s kojima se čovek mora hrabro suočiti. Neophodan je trud jer svaki odnos treba gajiti - rekao je Hari koji iz prvog braka sa suprugom Aidom ima ćerku Nađu i sina Damira, ali i vanbračnog sina Maka.

2024 © - Vesti online