Sreda 06.02.2013.
08:49
Pulsonline

Kompozitor otkriva sve tajne estrade!

"Hari Mata Hari ima najtežu narav"
 

Od svih ljudi sa kojima je radio, Hari Mata Hari ima najtežu narav.

- Tačno je da je sa Hari Mata Harijem teško raditi, ali je to za mene bila velika škola. Dodatnu teškoću predstavljao je višemesečni boravak u posleratnom Sarajevu. Najzanimljivija je činjenica da su me tamo, zbog specifičnih okolnosti umesto kao Bojana, starijičlanovi benda predstavljali kao Bajra – rekao je kompozitor.
 

Ceca je na prethodnom koncertu na Ušću uspela da zbuni i članove benda.

"Bend na probi grešio, jer su bili šokirani koliko Ceca uživo dobro izgleda"

- Jedna komična situacija koju ću

definitivno pamtiti vezano za Cecu desila se prilikom proba za koncert na Ušću. S obzirom da je u pitanju bio tako veliki spektakl, bend je za tu priliku proširen. Na prvoj probi, kada se Ceca pojavila, novi članovi su sve vreme grešili i nikako nisu uspevali da odsviraju ni dva tona kako treba, jer su bili šokirani koliko Ceca uživo dobro izgleda. Tek nakon nekoliko dana smo uspeli da se uskladimo – rekao je Bojan Vasić.


Aca Lukas češće je dolazio da popije piće nego da snimi pesmu u studio kod Vasića.
- Aca Lukas voli da dođe u studio, popije piće i onda kaže da mu “nije dan za pevanje”. Nedavno smo se slatko smejali kada me je nazvao telefonom i rekao da više nikada nećemo sarađivati, jer se sam sebi smučio koliko “Dođi gore” ne prestaje da se vrti na radiu – rekao je Bojan koji sarađuje još i sa Dejanom Matićem, Darom Bubamarom, Natašom Bekvalac, Dženanom Lončarevićem i mnogim drugima.

2024 © - Vesti online