Petak 28.09.2012.
14:40
Beta

Semjuel L. Džekson dečjim stihovima i psovkama poziva da se glasa za Obamu

"Je**no se probudite", poručuje Džekson
 

U trominutnom filmu, prikazan je jedan američki bračni par potpuno nezainteresovan za izbore i utonuo u svakodnevnicu svog sređenog i udobnog života. Dok iz svog udobonog kauča gledaju film, ćerka pokušava da ih ubedi da odu na glasanje, pošto je zabrinuta da će zbog nedovoljne izlaznosti, na izborima pobediti kandidat Republikanske stranke, Mit Romni. Tada se pojavljuje Samjuel L. Džekson koji im kaže "da nema vremena za spavanje " i da je "nedodirljivi milioner upravo objavio rat".

Pročitajte još:

 

"Dovraga, glasajte za crnog muslimana - Obamu"

"Bićemo potpuno sami u školama, sindikatima, ... ako Romni uspe. On je protiv socijalne zaštite .... Zato vam iskreno savetujem da se mrdnete", kaže on. Isti savet on upućuje sinu bračnog para i svim ostalim članovima porodice.

"Recite im ne!", izgovara glumac koji je Obamu podržao i na izborima 2008. godine.

Ovaj video finansirali su Jevrejsko veće za obrazovanje i istraživanje i Politički akcioni odbor. Monolog koji izgovara Džekson napisao je Adam Mansbah, autor satirične dečje knjige "Odj....e više u krevet" na osnovu koje je i nastao ovaj politički spot.

Predsednički izbori u SAD zakazani su za 6. novembar. Kandidat Demokratske stranke, Barak Obama uživa snažnu podršku u Holivudu.
 

2024 © - Vesti online