Četvrtak 20.09.2012.
17:21 >> 18:06h
Beta

LDP: Neodgovorno da invalidski penzioner bude na čelu PTT-a

LDP ne odobrava izbor Vlade

"Da li je odgovorno to što je Vlada za direktora ogromnog javnog preduzeća postavila invalidskog penzionera Milana Krkobabića", pitao je Đurić poslanicu Ujedinjenih regiona Srbije (URS) Snežanu Stojanović-Plavšić koja je, u poslepodnevom delu rasprave u Skupštini Srbije o rebalansu budžeta za 2012, kritikovala prethodnu vladu, koja je, kako je ocenila, u toku mandata napravila više neodgovornih poteza.

Krkobabić: Nisam invalidski penzioner

Šef poslaničke grupe PUPS Milan Krkobabić optužio je LDP da vodi kampanju protiv njega i njegove stranke iznošenjem neistina da je invalidski penzioner. Tačnije, da je to "notorna nesitina i da je u radnom odnosu".

"Jedna laž ovog puta usmerena prema meni nije toliko značajna ali ako dozvolimo da na tome ostane onda bismo im omogućili da nastave dalje iznošenje nesitina", rekao je Krkobabić i naveo da 50 odsto članova i rukovodstva PUPS nisu penzioneri.

Krkobabić je dodao da je najmanje što traži izvinjenje Bojana Đurića i stranke LDP za koju je kazao da je "marginalna politička opcija" koja je "igrom slučaja u parlamentu".

"Da li ću presaviti tabak, tužiti dotičnog gospodina i sredstva koja budem dobio na taj način usmeriti u humanitarne svrhe, o tome ću odlučiti", kazao je Krkobabić.

2024 © - Vesti online