Nedelja 26.02.2012.
04:50
Beta

Uzbuđenje raste: Ko će se okititi Oskarom?

Los Anđeles spreman za ceremoniju dodele Oskara
 

Producenti dodele Oskara, Brajan Grejzer i Don Miščer, smeju se na ove izazove i Miščer kaže: "Ove godine ćemo se voziti na komediji". Za Bilija Kristala to znači da uvežbavanje šala u pet-do-dvanaest, kako bi se izbeglo da one procure u javnost pre vremena.

Sa Kristalom, u program ceremonije se vraća njegovo "ubacivanje" u inserte iz devet filmova nominovanih u kategoriji najboljeg ostvarenja, kao i muzička numera kojom Kristal odaje počast dodeli Oskara i nominovanima.

Kristal će imati i dva pomoćnika - Vila Ferela i Zaka Galifianakisa koji, kako tvrdi producent Grejzer, "umeju sa gegovima", a najavljeno je i pojavljivanje komičara Saše Barona Koena.

U bivšem Kodak Teatru, a sada Holivud i Hajlend centru, nagrade će uručivati filmske zvezde kao što su Hale Beri, Tom Kruz, Natali Portman, Majkl Daglas, Penelope Kruz i Anđelina Džoli.

Nominovani za najbolja glumačka ostvarenja su Vajola Dejvis za film "The Help", Meril Strip za "Čeličnu ledi", Džordž Kluni za "The Descendants" i Žan Dižarden za "The Artist".

Za najbolji film nominovani su crno-beli, nemi film "The Artist", zatim neobični film Martina Skorsezea "Hugo" i porodična drama "The Descendants", u kojem igra Kluni.

Osim filma "The Help", nijedan od ovih filmova nije imao bog zna kakav uspeh na bioskopskim blagajnama. Postoji, zbog toga, opasnost da će 84. dodela Oskara imati slabu gledanost.

2024 © - Vesti online