Subota 21.05.2011.
23:16
Opera 17

Kolege zbog ljubomore odbacile Jelenu Rozgu?

Jelena Rozga je otišla kući uplakana
 

Simpatična splitska pevačica, nekadašnja članica grupe Magazin, Jelena Rozga niže uspehe s novim albumom, no čini se da je sve više ljubomore i u Hrvatskoj.

Naime, iako je publika odlučila da upravo Jelena ponese prestižnu nagradu Porin za hit godine sa pesmom ”Bižuterija” (koja je postala veliki hit i u Srbiji) pevačica ističe kako je nakon dodele nagrada kući otišla u suzama.

- Ne pamtim da sam se ikada do sada u životu tako neugodno osećala. Čak sam se i rasplakala. Prvo od sreće, jer sam od svoje publike dobila nagradu za Bižuteriju. A onda od tuge i zbunjenosti, jer mi ni danas, gotovo nedelju dana nakon što je sve završilo, nije jasno zašto su se moje kolege muzičari na Porinu prema meni ovako ružno poneli – otkrila je Jelena za Studio i dodala da su joj od kolega čestitali samo Vana, Džiboni i Ivana Kindl iako je sala bila puna estradnih umetnika i velikih imena.

Rozga je dodala da se osećala prilično odbačeno i nepoželjno.

Takođe, muzički kritičari ocenili su da se mišljenje struke i publike ovoga puta nije poklopilo i da je Jelena nagradu dobila zahvaljujući publici.

Da li je Rozga postala trn u oku dosadašnjim zvezdama i zvezdicama ili je ljubomora sastavni deo njenog posla, nije ni bitno, važno je da pevačica niže uspehe i puni koncertne hale, u onoj meri u kojoj to ne uspeva ni najvećim imenima u Hrvatskoj.

2024 © - Vesti online