Sreda 19.01.2011.
12:38
Vestionline

Radonjić selektor Crne Gore

Dejan Radonjić

Radonjić će tako Crnu Goru predvoditi na debiju na Evropskom prvenstvu u Litvaniji. U prethodne tri godine, Radonjić je bio pomoćnik selektoru Dušku Vujoševiću, a odličnim rezultatima sa mladom reprezentacijom i ekipom Buduhnosti zaslužio je poverenje saveza.

"Ovo je velika čast za mene. Zahvalio bih se čelnicima saveza na ukazanom poverenju. Ovo je i velika obaveza, jer dosadašnji rezultati bili su na najvišem nivou. Pokušaću da se svima predstavim u najboljem svetlu a sigurno će mi ponoći i to što sam u prethodne tri godine bio uz stručnjaka kakav je Duško Vujošević. O našim ambicijama na EP ćemo govoriti tek nakon žreba 30. januara", rekao je Radonjić.

Radonjić je profesionalnu igračku karijeru počeo u Lovćenu 1990. godine, nakon čega je igrao za Budućnost, FMP Železnik, Profi kolor i Vojvodinu, gđe je 2004. godine i okončao karijeru. Na klupu Budućnosti seo je leta 2005 i od tada sa ekipom dominira u nacionalnom prvenstvu (četiri duple krune). Njega će na klupi mlade reprezentacije zameniti bivši trener Mornara, Crvene zvezde i finske Honke Mihailo Pavićević. 

2024 © - Vesti online