Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
Ličnost nedelje
17 .09. -23. 09.

Branka Veselinović

Ceo vek jedan život - i to kakav! Najstarija srpska glumica Branka Veselinović puni 16. septembra stotinu leta. Jugoslovensko dramsko pozorište, u kojem je bila od samog osnivanja, obeležiće jubilej svoje nekadašnje prvakinje dan kasnije. Razlog za odlaganje proslave je gej parada, koja i ovoga puta kreće iz obližnjeg parka Manjež, zbog čega će ulice oko pozorišta biti zatvorene. Ni ova neočekivana okolnost nije narušila veselu narav vremešne glumice koja je kolege pozvala da joj se pridruže na proslavi u njenoj kući.
10 .09. -16. 09.

Luka Milivojević

Iz sela Guncati (opština Barajevo) Milivojevići su krenuli i zaustavili se u Kragujevcu. Naslednik Srđan, poznat i po nadimku Điđi, u braku sa Natalijom dobio je Filipa, a onda i Luku. Svakidašnja porodična priča dobila je zaokret u momentu kada je mlađi sin zaigrao fudbal. Kapiten Kristal Palasa trenutno je u žiži jer ne trpi nepravdu, nema dlaku na jeziku i izjavom "Krstajić laže i bolje je da ne sarađujem sa ljudima spremnim na najniže udarce" najavio je nastavak bure koja je daleko od očiju javnosti počela na Mondijalu u Rusiji. Ispao je "žrtveni jarac", ali ta priča nije stavljena ad akta. A kako je počeo fudbalsku karijeru?
27. 08. -02. 09. 2018.

Vladan Milojević

Počelo je prošlog leta sa malteškom Florijanom i kazahstanskim Irtišem, sumnjičavim vrtenjima glavom kad je kasnije izvučena Sparta iz Praga, naročito Krasnodar, a sve to posle godina u kojima je gotovo svaki protivnik mogao da predstavlja problem za Crvenu zvezdu. Kad su na red došli Arsenal, BATE Borisov i Keln u grupnoj fazi, već su porasle ambicije, pa je provejavala nada da bi mogla da se dočeka i Nova godina u Evropi, prva u 21. veku, mada su i dalje na umu bile i neke traumatične godine iz bliže prošlosti. A onda se i to dogodilo, pa je odigran dvomeč sa CSKA iz Moskve u šesnaestini finala Lige Evrope.
27 .08. -02. 09.

Severina Vučković Kojić

Severina Kojić, popularna Seve, golišavim fotografijama ponovo provocira pažnju javnosti u regionu. Za razliku od pre 14 godina, kada je njen porno snimak prekidao saborske sednice, sad je reč o fotografijama već izbotoksirane Severine koja ni u 46. godini ne dozvoljava da je pregazi vreme. Ni u jednom segmentu. Ko je u javnost pustio golišave fotke još se nagađa. Njen menadžer natuknuo je da je reč o "osveti bivšeg partnera, nameštaljci i pokušaju diskreditacije".
20 .08. -26. 08.

Marija Zaharova

Merak Marije Zaharove, predstavnice Ministarstva inostranih poslova Rusije uz srpske trubače na Saboru u Guči, obišao je svet, baš kao i onaj sa gala večeri u Sočiju, na samitu ASEAN-Rusija, kada je plesala "Kaljinku". Saradnica od poverenja predsednika Vladimira Putina koju Zapad zove "neustrašiva plavuša", postala je i počasna građanka gradića trube.
13 .08. -19. 08.

Marko Pecarski

U Srbiji se mnogo toga prenosi sa kolena na koleno. Čak i tradicija sportskih uspeha, o čemu svedoči poslednji primer iz naše juniorske košarkaške reprezentacije. "Orlići" rođeni 2000. i kasnije, koje sa klupe predvodi selektor Aleksandar Bućan, nedavno su u ovom uzrastu osvojili četvrto evropsko zlato za Srbiju, pobivši u finalu domaćina šampionata Letoniju sa 99:90, a za najkorisnijeg igrača turnira proglašen je naš reprezentativac - Marko Pecarski.
06 .08. -12. 08.

Filip Filipović

Razmišljao je o tome da završi reprezentativnu karijeru, da se posveti porodici i klupskim obavezama...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online