Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
Ličnost nedelje
05 .11. -11. 11.

Rasim Ljajić

Unakrsnom političkom artiljerijom krenuo je udar na potpredsednika Vlade Srbije i ministra za trgovinu, turizam i telekomunikacije Rasima Ljajića: s jedne strane ga lider radikala Vojislav Šešelj optužuje da je "vođa narko kartela", a s druge čelnik Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić traži da se Šešeljevi navodi ispitaju.
29 .10. -04. 11.

Zoran Terzić

Zoran Terzić (52) ima bogomdani talenat da se mnogima - ne sviđa. Šta god uradio, kakav god uspeh ostvario, većini neće biti po volji. "Vidi Terzu, šta on to izvodi, zašto se ne raduje?" - glasili su komentari po društvenim mrežama i u trenucima poslednjeg, velikog slavlja srpskih odbojkašica koje su u Japanu zasele na svetski tron.
22 .10. -28. 10.

Tatjana Vojtehovski

Država vrši pritisak na mene, uperila je prst autorka emisije "Život priča" Tatjana Vojtehovski, objašnjavajući kako je zaustavljena u izveštavanju o fabrici "Milan Blagojević" iz Lučana, gde okrivljuju mrtve radnike za sopstvenu smrt. Da paradoks bude veći, sindikalci fabrike su protestovali protiv nje, a neki zatražili da bude uhapšena, pa ju je državni sekretar za informisanje Aleksandar Gajović posavetovao pred TV kamerama da se obrati policiji.
15 .10. -21. 10.

Milorad Dodik

Milorad Dodik, dosadašnji predsednik Republike Srpske, ostvario je novi izborni trijumf na izborima u Bosni i Hercegovini, koji ga je smestio u srpsku fotelju tročlanog Predsedništva BiH.
08 .10. -14. 10.

Sergej Trifunović

Poznati glumac Sergej Trifunović, osnivač i prvi čovek Fondacije Podrži život, našao se na udaru srpskih tabloida zbog svog humanitarnog rada i prikupljanja novčane pomoći za bolesnu decu. Neki od tabloida čak pišu da će Trifunovića morati u tužilaštvu da objasni zašto je novac, koji su građani i kompanije donirali za lečenje bolesne dece, navodno uplaćivao privatnom slovenačkom investicionom fondu "Ilirika". Na sve te optužbe glumac je podsmešljivo odgovorio da je "pare potrošio za drogu i kocku" i "zahvalio" se tabloidima jer su, kako je rekao, posle njihovog pisanja povećane uplate Fondaciji Podrži život.
01 .10. -07. 10.

Nemanja Matić

Nemanja Matić je u svetu poznat kao fudbaler Mančester Junajteda i reprezentacije Srbije. Rođen je 1. avgusta 1988. u Šapcu, ali je iz sela Vrelo kraj Uba. O Nemanji kao fudbaleru sve je poznato. Naročito kada je reč o uspesima, trofejima, titulama, pohvalama... Ono po čemu se razlikuje od ostalih su ljudski kvaliteti.
24 .09. -30. 09.

Vladan Vukosavljević

Rijaliti programi su sramota... Tek što je to, protekle nedelje, Vladan Vukosavljević, ministar kulture i informisanja, izgovorio, kao grom ga je pogodio nekulturni odgovor vlasnika TV Pink Željka Mitrovića da je "površan, glup i gleda porniće". Iako je u ovom sukobu, bez podrške premijerke Ane Brnabić i Vlade, poručio je da ostavku neće podneti.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online