Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
Ličnost nedelje
19.03.-25.03.

Miloš Biković

Biković je jedan od najperspektivnijih glumaca mlađe generacije. Rođen je 13. januara 1988. u Beogradu. Glumom se bavi od detinjstva a pohađao je školu glume Dadov. Trenirao je i tekvondo, aikido, košarku i plivanje. Serije i filmovi u kojima igra među najgledanijima su. Omiljen je među mlađom populacijom, posebno nežnijim polom. Još dok je bio beba, Miloševi roditelji su se razveli. Otac je živeo na relaciji Nemačka-Srbija, a preminuo je 2006. Njegov 16 godina stariji brat Mihailo danas je starešina manastira Jovanja.

- S Miloševim rođenjem u meni se rodila potreba da sve što imam pružim njemu i da štitim to malo stvorenje - rekao je ranije Mihailo.

Miloš je bio odličan đak, omiljeni predmeti su mu bili fizika, srpski i ruski, a pored ovih jezika dobro govori i engleski. Završio je Fakultet dramskih umetnosti. Popularnost je stekao ulogom Aleksandra Tirnanića Tirketa u filmu Dragana Bjelogrlića "Montevideo Bog te video". Poznat je i kao Mika Alas u seriji "Šešir profesora Vujića", Radmilo Tomić u "Kad ljubav zakasni" ("Samac u braku"). Pojavljivanje u filmu Nikite Mihalkova "Sunčanica" širom mu je otvorilo vrata ruske produkcije. Mihalkov je tada rekao da u Milošu vidi svetsku zvezdu. Usledila je rola u akcionom ostvarenju "Bezdušni 2". Poslednjih godina uspešno gradi karijeru u Rusiji, gde je postao velika zvezda. U ovoj zemlji snimio je i film na engleskom jeziku, rame uz rame sa Antonijom Banderasom.

- Ponudili su mi da ostanem i ja sam ostao. Ja ovde vidim ogromnu perspektivu, koga bih glumio u Holivudu? Ruskog mafijaša ili srpskog ubicu.
Prošle godine redakcija ruskog izdanja magazina "Hello" proglasila je Miloša za najstilizovanijeg muškarca na tamošnjoj javnoj sceni. Glumac kaže da se u Rusiji oseća kao kod kuće.

- Rusi su sličan narod našem i po duhu i sistemu vrednosti. Ja sam Srbin, ali to mi ne smeta da Rusiju doživljavam i volim kao svoj dom.

Miloš ne voli javno da priča o privatnom životu, a često su ga povezivali sa mnogim devojkama sa javne scene, Nevenom Božović u čijem je spotu i glumio, manekenkom Sofijom Milošević... U jednoj emisiji je priznao da je bio sa obožavateljkom. Četiri godine bio je u emotivnoj vezi sa glumicom Brankicom Sebastijanović. Nekoliko meseci je bio i u vezi sa ruskom manekenkom Sašom Lus, a upoznali su se na snimanju editorijala za projekat "Leto ljubavi". Uradili su i provokativne fotografije za ruski "Vog". Trenutno uživa u ljubavi sa koleginicom Aglajom Tarasovom. Priznaje da je posle nekih uloga dozvoljavao da ga ponese slava, ali kako kaže, saveti bliskih ljudi su mu pomogli da se vrati u realnost. Redovno posti i odlazi u crkvu. Milošev omiljeni pisac je Dostojevski, a od domaćih glumaca posebno ceni Nebojšu Dugalića. Glumački uzor mu je Zoran Radmilović. U slobodno vreme gleda stare filmove. Bavi se humanitarnim radom i piše pesme. Aktivan na društvenim mrežama na kojima ima nekoliko stotina hiljada pratilaca. Sledeće godine počinje sa snimanjem filma o Nikoli Tesli. Zanimljivo je da će Biković ovim ostvarenjem u kome će glumiti našeg naučnika spojiti Amerikance i Ruse, a u produkciji filma "Tesla" će učestvovati i njegova producentska kuća Arhangel studio iz Beograda.

Sonja Đurić

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online