Subota 1. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Četvrtak 20.11.2014.
15:55
Beta A
Evropski komesar za proširenje Johanes Han rekao je danas, posle razgovora sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, da "u ovom trenutku" nema pritiska na Srbiju da se "potpuno uskladi sa politikom Evropske unije" i uvede sankcije Rusiji, ali je dodao da je uklađivanje - deo pregovaračkog postupka.
Četvrtak 20.11.2014.23:40
Jeli Srpkinja rodila sina da smradu kao ovaj gore zalijepi jednu samarcinu pa onda ga nogom u dupe i mars iz Srbije. Kao govno je dosao kao govno treba i da ode pa neka smrdi tamo u svojoj septickoj jami od EU. Dosta je ponizavanje Srbije. Nije Srbija alajbegova slama da je drnda kako koji smrad hoce. Srbija je Svetinja stvorena Svetom Dinastijom Nemanjica, to bi fukari trebalo reci....oprostite na ljutnji ali nemogu vise da ih podnesem, dosta je 20 i kusur godina njihovog ponizavanja i zla.
Četvrtak 20.11.2014.16:42
Комесар ЕУ Јоханес Хан изјавио је да Србија треба да испоштује обавезу и уведе санкције Русији, јер се на то правно обавезала у оквиру приступних преговора.“Србија се правно обавезала, у оквиру приступних преговора да постепено усагласи своје ставове са ЕУ о тешким питањима као што су санкције Русији. То је веома важно и очекујемо од Београда да испоштује ову обавзу”, изјавио је комесар за политику суседства и преговоре о проширењу Хан.Европски комесар који у четвртак долази у Београд, додао је и да има разумевање за историјске везе Србије и Русије и да разуме да се Београд не приморава да направи једноставан избор.
Četvrtak 20.11.2014.16:43
“Ваша држава је идентификовала улазак у ЕУ као свој кључни стратешки циљ, који је премијер Вучић потврдио током недавне посете председника Путина Србији. Очекујемо од представника ваших власти да наставе да показују приврженост коју имају према кључном стратешком циљу уласка у ЕУ”, рекао је Хан.Нагласио је и да је темељни ангажман Србије према вредностима и интересима ЕУ важан и током њеног председавања ОЕБС-ом наредне године.“Ово опредељење Србије не сме да буде доводено у питање у корист приступа ‘тамо-амо’, између ЕУ и Русије”, рекао је Хан.
Četvrtak 20.11.2014.16:47
Он је поручио и да се политика проширења не доводи у питање и да је његов циљ да подржи Србију и да јој помогне да напредује на путу ка ЕУ.Упитан када ће бити отворено прво преговарачко поглавље, Хан је одговорио да је тренутно јасно да неће бити остварена једногласност земаља чланица ЕУ да би се отворио прво поглавље, пре него што буде констатован напредак у поглављу 35 које се односи на нормализацију односа са Косовом.
Četvrtak 20.11.2014.16:47
“Будућност и Србије и Косова је у Европи. Не постоји алтернатива паралеленом сталном напретку и једних и других ка ЕУ. Зато очекујемо од свих зеамља чланица да испрате овај процес и подстичу нормализацију односа између Београда и Приштине”, поручио је Хан.
Četvrtak 20.11.2014.17:21
"Prema Nikolićevim rečima, "Srbija bi morala da nađe drugog predsednika i predsednika Vlade koji bi bili spremni da razgovaraju sa Prištinom kao sa nezavisnom državom" i time gaze Ustav." Невероватно шта су Срби дочекали, да им се овакав медиокритет овако отворено руга у лице сада када су, фактички, признали Косово и раде са Шиптарима на истребљењу преосталих Срба тамо.
Četvrtak 20.11.2014.21:31
NE LAŽI ĐUBRE SMRDLJIVO.ZAR TI MISLIŠ DA SMO MI SISALI VESLA PA ĆEŠ NAS LAKO PREVESLATI.GUBI SE IZ MOJE ZEMLJE I DA JE VIŠE NISI PRLJAO TVOJOM SKRNAVOM TELESINOM.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)