Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 11.07.2014.
05:15
D. Dekić - Vesti A
"Tajne ugovore" Srbije sa inostranim investitorima, najviše iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, u žižu javnosti ponovo su izbacili bivši ministar privrede Saša Radulović i nekadašnji premijer Zoran Živković, optuživši premijera Aleksandra Vučića, ovog puta, za rasprodaju vojvođanskog zemljišta.
Petak 11.07.2014.07:52
Da li je ispitano i utvrdjeno, kojim novcem i kako je Ivica Todoric vlasnik "Agrokopa" iz Hrvatske kupovao i na cije ime je kupovao zemljiste po Vojvodini. Da li iko zna kolko tona psenice "Agrokop" godisnje otera u Hrvatsku. Ako se zemljiste prodaje Arapima, ili pak daje u zakup, Arapi niti ce u Emirate da oteraju zemlju niti psenicu ni druge polj. proizvode. Sta je bilo o aferama Sase Radulovica o kojima su "Vesti" svojevremeno pisale, ali samo dok je Radulovic bio ministar, sa odlaskom sa funkcije se sve zaboravilo, isto kao sto niko u Srbiji nesme da pomene Ivicu Todorica i njegove oranice u Vojvodini, koje nije dobio u nasledstvo, kazu neki upuceni izvori, pa cak ni Rodoljub Sabic.
Petak 11.07.2014.08:43
BUDALU koja se zove ALEKSANDAR VUČIĆ SRBIJA MORA ŠTO PRE ZAUSTAVITI . ŠTA je to ON do sada uradio da NARODU BUDE SAMO MALO BOLJE ? Njegovo slikanje u Feketiću i u Obrenovcu je DNO DNA I PONIŽAVANJE SRBIJE PRED SVETOM . Njegovi UGOVORI donose sigurnu propast SRBIJI I SRPSKOM NARODU .
Petak 11.07.2014.08:55
Prvi put da cujem za bruku u feheticu i Obrenovcu. Ako je bruka sto je Aleksandar Vucic bio u Obrenovcu, zasto je onda bruka sto Tomislav Nikolic nije? Da li je po nama bruka sto je predsednik Vlade, ili ministar u Vladi sa svojim narodom u najtezim trenucima? Da li je veca bruka sto je Vucic bio u Feketicu i Obrenovcu ili onoga koji je pola vojvodine PRODAO, a ne izdao Hrvatima? Da li je veca Bruka izdati zemlju Emiratima, da je koriste, plate, izgrade puteve i mrezu za navodnjavanje, ili je bolje ko sto su radili Kostunica i Tadic prodavati zamlju Hrvatima, koji zito automatski teraju u Hrvatsku? Sta je bilo kad je Vucic zabranio izvoz zitarica iz Srbije u Hrvatsku? I ko je sad budala?
Subota 12.07.2014.11:20
Ничим,ал баш ничим нити желим нити хоћу да подржавам Мишковића,ал баш он је сметао том усташи тодорићу да би се пробио,и у бесцење купио,ван сваког закона пола Војводине.. Он је данас бизнисмен,а мишковић криминалац! Ма јел! Данас је Војводина постала хрватска колонија тог истог, и још једнох хрвата који влада из сенке,а власник је већине земље око Суботице.. Сдвакако су ми дражи,члак и ближи арапи,него оно смеће звано хрвати! Сигуран сам и сви ти који робују кјод тог хрвата,за неку сићу..Исто се зна да се увози из те хрв. како сјеме за сијање,тако и ђубриво..Притом они одвозе за хр. све побрано и тамо праве готов производ,који нама продају,по ко ненормално високим ценама..Мрш. све хрватско.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)