Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Petak 18.04.2014.
05:26
Vesti A
U Beogradu je svečano otvorena multimedijalna izložba "U ime naroda - politička represija u Srbiji 1944-53", autora Srđana Cvetkovića, prva od 1972. godine koja govori o represiji i zločinima komunističkog režima u periodu posle Drugog svetskog rata. U četiri tematske celine prikazano je više od 1.000 eksponata o žrtvama komunističke ideologije.
Petak 18.04.2014.06:42
To je bio RUSKI NACIN RAZMISLJANJA, Tito je ucio od Rusa cak je bio ozenjen Ruskinjom, samo to neki ovde nevide, uvukli bi se Rusiji u bulju, ja kazem da su Rusi zajebali pola sveta na razne nacine, experimentisali poubijali se medjusobno povodljiva fukara ih sledila i ljudi izginuse samo sto su bili vernici ili bogati ili samo zato sto su videli sta je u stvari komunizam,i koje on zlo u praksi nosi.Ali opet komunisti su nesto i stvorili a "demokratija" nam donosi sve vecu bedu,sada smo kao slobodni,kada se jednom hleb presece vise se nemoze spojiti.
Petak 18.04.2014.08:57
DOBRO je da je otvorena ovakva izložba jer ZLOČINI SU ČINJENI I POSTOJALI SU NARAVNO DA IH TERBA STAVITI NA SUD ISTORIJE . Očekujem IZLOŽBE O ZLOČINIMA EU I NATO ZLIKOVACA jer i oni su postojali i JAKO DOBRO IH PAMTIMO .
Petak 18.04.2014.07:37
Lepo, ali kad cemo videti stalnu postavku o zlocinima ustasa u NDH, ili, malo skorije, zlocinima Tudjmanovih neoustasa i NATO-a?
Petak 18.04.2014.11:36
hahahahaha, koja je ovo smejurija... Necemo videti zlocine ustasa jer to ne odgovara ovom rezimu... Ovom rezimu odgovara da narod okrenu u neke bajke, u neke nebitne price... Glupi Srbi misle da su nesto pametni sto prave neke mucenike, i pljuju po delu svog naroda i po delu svoje istorije... Ako su nam Rusi model i uzor, onda se ugledajte na njih... Na svakom njihovom skupu videcete crvenu zastavu i crno-zuto-belu, jedna do druge... A sta bi tek oni trebali da kazu za njihov komunisticki rezim...
Petak 18.04.2014.11:28
Koрени садашњег положаја српског народа леже у том погрому Срба по доласку-ушуњавању црвених иза леђа Црвене армије у Београд.Пострељали су све што је било српско и што је вредело. Да се подсетимо премлађивања и понижавања Војводе Петра Бојовића од чега је преминуо. Малтретирања пуковника Гавриловића од чега је такође пореминуо. Стерљања преко 300 Срба пилота приликом повратка из заробљеништва. Стрељања 580 официра Срба од мајора до пуковника који су се враћали из заробљеништва.Скинути су са воза у Суботици и сви пострељани. Стрељања универзитетских професора, Владика, свештеника, српских домаћина. Остаоо је шљам који је дошао с црвенима, са српским именима, али задојен издајом и ту смо сада
Petak 18.04.2014.12:03
Bas tako. Bez komunizma i jugoslovenstva, pravoslavnih Srba bi i danas bilo u Lici i Dalmaciji, na Baniji, Kordunu, Srpskom Sarajevu, Zapadnoj Bosni, Srpskoj Hercegovini kao i na Kosovu i Metohiji. A Srbija ne bi bila samo slovo na papiru.
Petak 18.04.2014.11:59
Posle ustasa komunisti su pobili ubedljivo najvise Srba u Dr.sv.ratu. Tridesetih godina su saradjivali sa njima, robijali zajedno sa njima i sklopili savez pod imenom 'Zajedno protiv velikosrpske hegemonije'. Cilj ovog rada je bilo unistenje zajednickog neprijatelja - 'Veliko srpske ideologije' i pravoslavlja. 1941. komunisti i ustase su zajedno sabotirali i napadali vojsku kraljevine Jugoslavije u Aprilskom ratu. Tito, Kardelj, Pijade - kolovodje i ni jedan Srbin. Tuzno je sto ovakve skupove vode potomci Karadjordjevica, dinastije koja je stvorila Jugoslaviju pa tako unistenjem srpskog nacionalnog bica omogucila trijumf komunizma i ustastva. A mi ne mozemo da raspletemo ni cvor od 70 godina

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)