Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Četvrtak 27.03.2014.
12:55
Srna A
Ruski mediji kritikuju pojedine zemlje Balkana i bivše Jugoslavije koje se zauzimaju za sankcije Rusiji i podsećaju da su mnoge od tih država došle do nezavisnosti baš putem referenduma, a neke i ratom.
Četvrtak 27.03.2014.13:00
Jesu dosle do nezavisnosti ali smo na papiru, njima premier i predsednik drzave ne sme nigde u poseut (nekoj drugoj drzavi) dok se ne konsultuje sa EU i USA
Četvrtak 27.03.2014.13:11
Srbi katolici tzv hrvati su stare podrepne muve svakog evropskog ali i lokalnog vladara. Slovenci po karakteru nisu mnogo bolji ali nisu genocidni. Danas srbokatolicki 'hrvati' svi marsiraju ducicevim pesmama i masu arijama u kojima ustase nisu bili koljaci nego su bili klani. Uskoro ce dokazati da nisu napadali Staljingrad nego ga branili. Kako rece Vojvoda Zivojin Misic, citiram: 'Sumnjam da na kugli zemaljskoj ima bestidnijih i pokvarenijih ljudi'. Tu naravno ne zelim da uvredim nase redovne srbokatolicke pokajnike i povratnike Srpstvu na ovom portalu poput Tajfuna katolickog Bajazita, mladog ustaskog srbosjek socijaliste i Ferka kome dajemo visemesecni pomen. Nadam se da se ne ljutite.
Četvrtak 27.03.2014.13:23
Plase se fukare siptarske, primecuju dolazi promena, bila je crveno-siptarsko-ustaska bagra i sljam prinudjena jel dolazi promena sa Srbskoga Sjevera, sada otkako je sve postavljeno referendum i nek se nose sa albancima i drugarima iz susedne zlocinacko-stvorene ndh, samo da nas ne smetaju........
Četvrtak 27.03.2014.15:36
Cekaj tek da vidis u Srbiji zemlji cuda promenu.... Ali ovaj puta Rusi nemaju neobrazovani komunisticki kadar....znaju oni sta im je ciniti sa onima koji su ih vec tri puta u zadnjem veku zaje....li..... Ovaj puta za tako sta imadu zelene......samo treba logistiku da omoguce......i da sacuvaju zdravo srbsko jezgro za ponovno naseljavanje Balkana......
Četvrtak 27.03.2014.15:57
Kad gledam ovu kartu gore nekako mi ova plava boja mnogo prelazi u Rusku teritoriju. Od gore gde je braon boja mi dodje da podvucem liniju do Krima i da ofarbam u braon, mnogo lepse bi izgledala karta!! :-)
Četvrtak 27.03.2014.16:42
Rusi kritikuju licemerje "ratničkih" država - Slovenije i Hrvatske" - hehehe opet vam peru mozak ako ne vidite razliku. Ovi Rusi vam prvo tumače da su HR,SLO,BiH,Kosovo ..imale pravo na referendum i samostalnost ( znači da vas ni oni ne podržavaju glede ratno/huškačke i genocidne politike iz 90-ih), a sa druge strane Krim nije postao samostalna država nego ga je Rusija uzela drugoj suverenoj državi - tako da taj drugi dio nije usporediv sa bivšom Jugom. Npr. dobra usporedba bi bila da je recimo Bugarska na isti način ( kao Rusija Krim ) prisvojila područje Niša, Pirota, Vranja i Topličkog okruga.
Četvrtak 27.03.2014.17:18
'''Ovi Rusi vam prvo tumače da su HR,SLO,BiH,Kosovo ..imale pravo na referendum i samostalnost ( znači da vas ni oni ne podržavaju glede ratno/huškačke i genocidne politike iz 90-ih), a sa druge strane Krim nije postao samostalna država nego ga je Rusija uzela drugoj suverenoj državi - tako da taj drugi dio nije usporediv sa bivšom Jugom.''' hrvatska se izdvojila iz matične zemlje sfrj nasilno i protivno ustavu iz 1974., hrvatska je bila država hrvata i srpskog naroda u hrvatskoj, hrvatska je mogla da izađe van jugoslavije u avnojevskim granicama samo da su i srbi koji žive u hrvatskoj pristali na to. ali izbačeni su iz ustava i protiv-ustavno odcjepljenje srh se desilo na kraju.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)