Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Petak 21.02.2014.
08:11 >> 17:11h
Beta, Blic A
Ukrajinsko ministarstvo unutrašnjih poslova tvrdi da su demonstranti počeli da pucaju na policajce, a Raša tudej javlja da se borba prebacila u parlament Ukrajine. A noć i jutro su bili relativno mirni i dali nadu da je gotovo krvoproliće. Predsednik Ukrajine ipak popustio i najavio vanredne izbore i ustavne reforme.
Petak 21.02.2014.08:30
С тиме су Украјину бацили под ноге, слиједи крвави рат и распад, као у југославији. Будале ништа нису научиле од нас.
Petak 21.02.2014.09:48
Nema od velikog rata nista. Pa zar mislis da mali Rusi mogu da izj...u ceo zapad u Siriji, da ih osramote pred celim svetom, takodje u Iraku, Libiji.Zar zaista mislis da Amerima odgovara da se zemlje u kojima su bili nalaze bas u ovakvom haosu. Njima odgovaraju podg...ne muve , ali ne haos za ekonomiju .Sta imadu u Libiji, bande muslimanskih fundamentalsita, koje rizicno kontrolisu( samo neke), ali napravise cika Vladi ustupak.On odlucuje u tom haosu koliko nafte, gasa moze Evropa da dobije. Pomazu mu. Na isti nacin i u Ukrajini, Putin prvo kao i u Siriji , pokazuje celom svetu, svirepost i interese zapada, laznost, hipokraziju, dok zapad gubi poverenje maleckih po celom svetu.
Petak 21.02.2014.09:55
Ostaje im samo sila ucene i kupovine pojedinih politicara, kojima narod ne veruje, i kojih ce kad tad da se resi. Zato zapad zuri prema trecem svetskom ratu, jer vidi da mu je to, iako rizicna, jedina sansa da zadrzi hegemoniju,neokolonijalisticki pristup. Soft power radi kojeg su nekad bili postovani, presao je u ruke Rusije i Kine. Danas se vidi njihov ogoljeli bolesni, NEkapitalisticki, kolonijalno-feudalni pristup. Ljudi po celom svetu shvataju koliki je to div od papira i polako gube jednu, po jednu zemlju. Morat ce da trose svoje sirovine. Ne tudje. Ostaju im harizmaticni govornici, bez ikakvog efekta na ekonomiju.To potvrdjeuje vreme i njihovi nezavisni specijalisti.
Petak 21.02.2014.09:59
Ukrajinska kriza je kontrolisana od Rusa, i ide smerom kuda treba da ide. Radikali pale zgrade, kola hitne pomoci, ubijaju snajperom ljude, ceo svet to gleda sa gadjenjem.Nazalost zapadnjaci sad ne mogu da cuvnu, vec da idu do kraja. I ostace osramoceni,a narod i onaj koji ih je podrzavao, ce da bezi od zla. Kao u Egiptu, Siriji. Nisu li i u Sarajevu pucali po narodu snajperisti. Ista sema vec dvadeset godina. Nemaju oni vise sta. Soft power izgubise, medijski rat gube, internet rat gube, gube vojnopoliticki na svim poljima, ekonomski se urusavaju, i iz te nervoze ce samo da rade jos vece greske.Pogledaj samo koliko naroda veruje Rusiji i Kini sad u takvim zemljama, a koliko tzv zapadu.
Petak 21.02.2014.10:04
Kad se napravi efekt pred svetom koliko treba, onda ce i konkretniji koraci da stignu. Evo npr i da sad dodje do nekakvih izbora, nakon ubijanja policije, vlade koja je svaki puta ispostovala povlacenje, a podnela zrtve, pustala pohapsene, narod ce radi sigurnosti da ili ne glasa za opoziciju, ili ce da glasa za proruske strane. Ekonomska strana im je pre nereda takodje pokazana, da bez ruskog trzista ne mogu da prezive, ako ne misle da budu robovi. Stratezi sa istoka, opet pobedise zapad. Radikale ne kontrolise opozicija, kao niti u Siriji. A papiri svih radikala su dokumentovani. Na videlo izadjose agenti. Tako se cisti zito od korova. Znas etko je od politicara sta rekao i sta radio.
Petak 21.02.2014.10:08
Nazalost neki puta treba da se desi zlo, da bi narodu bilo bolje. Zato se politikom bave drzavnici, a ne politikanti. Oni su potrosna roba. Slicna situacija, kad se ucvrsti jezgro, stize u Srbiju sigurno. Jer kad izgube Srbiju, a IZGUBICE JE gube i Bugarsku i Rumuniju i celu srednju Evropu. Ovde ce Putin kad dodje cas da pokaze svoju snagu, Ukarjina je igra, a nacisti su ovaj puta gotovi. Rusi nece opet da rade istu gresku, uce od zapada, za razliku od drugih Slavena. Ne verujem, da ce Putin i za ove izbore tvrdo da se ukljuci u kampanju, posto mu odgovara da malo kipi, ali ne prekipi jos ovde. Za godinu dve, ce da prekipi. Onda ce tvrdo da zauzme stav koga treba narod da podrzi.
Petak 21.02.2014.10:19
I onda ce pog...ne muve da odradjuju posao , kao sta su dotad odradjivali zapadu, ali ne da bi uspeli, VEC DA BI PREZIVELI. Posto cika Vlada takvima ne veruje, i prva prilika, ce da idu pod ledinu. Ni na zapad nece da stignu da dodju, da ne bi opet kao nekad ustasija kopali protiv zemlje i zapad ih placao da ruse poredak drzave. Sad se carstvo stvara. Bilo bi lepo da Putin podrzi Dveri direktno, ali ne verujem da ce to sad da ucini. Vec na sledecim izborima i to sve stranke koje imadu EAU program ( novi se odrzavaju opet za godinu-dve). Do tada stize sta moze od investicija u Srbiju sa zapada, narod prekipljuje, a Ukrajina i Gruzija ce vec da budu resene, dolazi na red Srbija.
Petak 21.02.2014.10:23
2020 Srbija postaje punopravan clan EAU. Projekat pocinje 2015 kad se zaokruzi jezgro, do tada se priprema teren za revoluciju. A da se to vidi prema stanju u kojem se nalazi EU, vidi se. I tek ce da se vidi. Srbija je mesto gde ce da se najvise lome koplja. Sa Srbijom pada zapad ovde bar za nekoliko generacija.
Petak 21.02.2014.09:24
Za bolju budućnost Ukrajine: 1. Učlanjenje u Evropsku Uniju 2. Učlanjenje u NATO 3. Rušenje svih ruskih baza u Ukrajini 4. Instaliranje američkih baza u Ukrajini 5. Instaliranje američkog raketnog štita u Ukrajini. 6. Stacioniranje najmanje 30 000 američkih vojnika u Ukrajini Slava Ukrajini!
Petak 21.02.2014.09:41
Najveća greška Janukovića je što je uopšte pristao da pregovara sa " opozicijom " i da prima strane zvaničnike " zabrinute " za situaciju u zemlji ! Kod nas su pisali ovaj scenario, a poslije nastavili sa serijama ....!!
Petak 21.02.2014.10:03
Tacno.A zanimljivo je kako to da sve razvijene zemlje EU i USA svoje demonstrante nazivaju huligane,narkomane i teroriste,a njihove vlade su demokratske.Pogledajmo na primer na youtube kako je nemilosrdna spanska policija nad stvarno mirnim demonstrantima koji samo sedu.A u ostalim zemljama demonstrante nazivaju borce za prava,a vlade diktatorske.Pitanje je : kako ce biti nazvani ovi demonstranti u buducnosti ako ponovo budu demonstrirali u EU ( ako Ukrajina udje).Sigurno ce postati huligani :)
Petak 21.02.2014.11:22
11:16 - Osuda Rasmusena: Generalni sekretar NATO Anders Fog Rasmusen osudio je danas "krvoproliće" u Ukrajini i pozvao vojsku Ukrajine da se ne meša !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)