Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
23
Subota 30.11.2013.
07:44
Beta A
Bivši predsednik Hrvatske Stjepan Mesić ocenio je da ćirilica u njegovoj zemlji nije problem, a takođe je rekao da Nezavisna Država Hrvatska nije bila "ni nezavisna, ni država, ni Hrvatska".
Subota 30.11.2013.09:23
Cetnici se ne mogu stavljati u isti kontekst sa ustasama.Cetnici nisu imali konc-logore,nisu klali djecu.Ne znam zasto se ustastvo i cetnistvo pokusaju izjednaciti?
Subota 30.11.2013.09:38
Mesić, pravi onaj Hrvat iz Dučićevog genijalanog citata. Zlatio se Dučićev citat, koji me hiljadu puta uvjerio kao filozofska istina o Hrvatima. Mesiću, bestidniče teški, ako Hrvatska nije imala veze sa NDH, onda sam ja čistokrvni Šveđanin. Vi ste Horjatini dobro ponavljanjem laži ubijedili na kraju i sami sebe da je crno zapravo bijelo. I Gebels bi vam čestitao na uspješnosti samohipnoze. NDHrvatska je bila genocidna, i ostala je i uvijek će biti! Vi ste psihopatološka zemlja, a od čitava Hrvatske treba napraviti veliku bolnicu Laza Lazarević.
Subota 30.11.2013.10:52
Ne, ni Treci Rajh nije bio Nemacka. Da nije ovako lep, neko bi rekao da je krapinski ustasa.
Subota 30.11.2013.11:00
Samo mu treba pećinska ženturača i neka mačuga i koža životinjska preko tijela, i eto pravog praistorijskog čojka što crtkoli po pećini...
Subota 30.11.2013.11:20
Nemojte tako, za ime nauke! Ovaj je jedinstven živi artefakt. Ne sreću se svaki dan geni stariji od homo sapiensa. Da ga je kako povezati sa Semirom "piramida" Osmanagićem, dobili bi šund verziju Marti Misterije i Jave. Osim što liči na Javu, i zvuči kao Java
Subota 30.11.2013.12:00
Nisu problem piramide, kao što nije problem Vinča i Lepenski vir. To je realnost s kojom se nauka mora pomiriti, kao što je crkva morala s heliocentrizmom kao Istinom. No, pogledaj kako "poštenih" Hrvata ima koji kritikuju Šimunića, ali kurvinski kroz kritiku smanje broj ubijenih Srba u Jasenovcu: http://www.kurir-info.rs/hrvatski-novinar-porucio-simunicu-mars-u-p-m-nacisticki-gade-clanak-1109749
Subota 30.11.2013.12:33
Lepenski Vir i Vinča su arheološki problem, da to tako nazovemo. Dolina piramida u Visokom je samo šumarski problem u vrijeme doznake za sječu drveta. Vjeruj, da nisam svojim očima vidio ta brda, ne bih ništa govorio
Subota 30.11.2013.14:19
Lično se ne slažem sa tim. Priroda ne može da načini onako nešto, a osim toga podrobnije sam upućen sa kamenim blokovima unutra i elektromagnetikom u Visokom, kao i na Rtnja. Na kraju krajeva, piramida ima i u Rumuniji, još starijim i u Egiptu izgleda, u Rusiji... Ko se ne miri, kao zvanična nauka još uvijek, sa naučnim problemom, taj dovodi da nauka ne napreduje, kao što je geocentričnost držao skoro punih 1800 godina. To što su požurili da fiksiraju nauku za vječnost zemaljsku, grdno su se zeznuli, jer se uvijek nove stvari otkrivaju kako arhivski tako i arheološki. Sve je podložno promjenama. To je prirodni poredak!
Subota 30.11.2013.15:15
Ipak ti preporučujem da prije nego što i slovo još na ovu temu zakučiš, odeš i pogledaš "izbliza" ono što Semir naziva Bosanskom piramidom Sunca, Bosanskom piramidom Mjeseca, Hramom Zemlje, Bosanskom piramidom Zmaja i ostalim objektima ovog nevjerovatnog kompleksa, najvećeg i najstarijeg na svijetu do sada pronađenog. Posebno obrati pažnju na ono što naziva "monumentalnim platoom Bosanske doline piramida". To pompezno ime se odnosi na ovaj lokalitet: http://www.galaksija.com/planeta/piramida/Monumentalniplato.jpg
Subota 30.11.2013.15:56
Ja ne kažem da možda negdje nema grešaka, ali ja govorim o piramidama, o posebnim kamenim blokovima i podzemnim tunelima. Nisam najvan i dovoljno sam prostudirao ta pitanja da mogu imati određen pogled, a sve diplome svoje bacio bih u smeće jer obrazovanje je čista manipulacija gdje ima temeljnih laži i sujete vodećih naučnika jer ne mogu da se pomire da su decenijama učili laži. Ja nemam taj problem, jer iznad svega MRZIM ŽIVOT U LAŽI!!! Tako je i laž da smo se mi "doselili", a Albanci su "ILiri" starosjedioci što je stvar ne nauke nego ideologija.
Subota 30.11.2013.11:02
Ovo je skandalozna izjava ovog glavato kockastog jeza, Da ga podsjetim na depesu Nacista iz Berina iz 1943 god. upucenoj Anti Pavelicu u kojoj je pisalo da ustase obuzdaju malo svoje zlocinacke pirove nad Srbima ...cak su se sami zlocinacki Nijemci zgrazavali ustaskim razmjerama strahovitog krvorluka.. On ce sad da prosipa frazu da je ustasluk nametnut od Italijana i Nijemaca. Osim Toga on je trebao odavno da zavrsi u Hagu - trebao, ali nije jer pravda jos nema.
Subota 30.11.2013.13:56
Čudo je Božje da je ovaj ikad i naučio pričati, posmatrajući kapacitet kojim ga je majka priroda obdarila, a koji se ogleda u rastojanju između obrva i linije kose. S tih par milimetara "mozga" zaista je čudo da je progovorio, al kad mogu papige i vrane, može i Krapinac, skoro pa čovjek. Zločinački mentalitet i ne čudi. Ovako nekako i crtaju čovjeka predodređenog za kriminal svi svjetski udžbenici iz psihologije
Subota 30.11.2013.12:09
hoće li i na ove gluposti reagovati "nezavisni" anal-litičari, i hoće li tražiti "intervenciju" ? Izjava da četnički pokret ne spada u antifašističke, osim što se kosi sa zdravim razumom, direktno implicira da je Srbija - fašistička zemlja ?
Subota 30.11.2013.12:37
Šta nam durugo preostaje, okruženim šiptarskim, muslimanskim, hrvatskim, mađarskim i bugarskim antifašistima i demokratama, nego da se pokrijemo svojim tradicionalnim fašizmom po glavi i da se takmičimo ko će biti proglašen većim fašistom i neonacistom u njemačkim medijima, mi ili nesretni Grci http://www.youtube.com/watch?v=LsR8YCNmyJs
Subota 30.11.2013.13:18
Gospodin Mesic nikada nije promjenio cud, samo mjenja dlaku, prema prilikama i situaciji u kojoj se nalazi. To dokazuje i njegov govor iz 1992 godine..... nikada nije postivao druge narodnosti pogotovo Srbe, ne postuje ni Jasenovac, ali velica NOB unatoc tome sto je rasturio drzavu koja je pocivala na tim vrijednostima, sada se pokusava istrebiti i ono malo preostalih Srba iz Hrvatske, kroz cirilicno pismo..... What Europe says? Is it Serbian problem? Yes. Who cares? ....... veoma hrabre kukavice... http://www.youtube.com/watch?v=egku0sLuqDE
Subota 30.11.2013.14:25
Doticni je skupljao pare od ustaske dijaspore ,tada je pricao drugu pricu, Doticni mravojed namerno precutkuje da je na potezu pruge Beograd Atina ,stratiste u Kragujevcu ,Kraljevu..., a u lepoj njihovoj hrvatska deca nisu stradala ,i tamo su opet stradali Srbi i srpska deca Da nije bilo popa Djujica ta stradanja bi bila i veca i zato se ne mogu porediti vojnici regularne jugoslovenske kraljevske vojske i njegove ustase. To je komunisticka podvala!
Subota 30.11.2013.16:45
Da li je ovo onaj isti Stipe što je u BG izjavio..."ja sam obavio zadatak, Jugoslavije više nema"...??? Po svemu sudeći slušajući njegovo baljezganje sinoć izgleda su Srbi stvorili NDH....sami su sebe klali u Jasenovcu i drugim stratištima širom lijepe njegove.... "Ćirilica u njegovoj zemlji nije problem", izgleda i tu Srbi su upetljali svoje prste pa ruše table SEBI SAMI...!!! ccccc koji licemjer sačuvaj Bože...?!
Subota 30.11.2013.16:47
"....HRVATI NISU VELIKI NAROD JER SE NIČEGA NE BOJE....VEĆ SU VELIKI ŠTO SE NIČEGA NE STIDE" !!! JOVAN DUČIĆ
Subota 30.11.2013.17:29
Tu emisiju na Atlas televiziji vodi jedan od najvećih crnogorski šovinista i srbomrzaca što se mora podvuči.A ono što se čulo utoj emisiji da ne povjeruješ .Samo što meni još u glavi odjekuju riječi:"Zadatak je ispunjen,Jugoslavije više nema."Zamislite tu emisiju koju vodi najveći šovinista i gostuje najveći hrvatski Lažov.
Nedelja 01.12.2013.02:49
Kaze da je NDH stvorena od strane Njemacke, da bih sprovodila svoju politiku Pa I danasnja Hrvatska je stvorena od Njemacke zbog tih istih ciljeva. Pa u cemu je onda razlika?
Nedelja 01.12.2013.12:23
Ovdde se priroda stvarno negativno poigrala sa ovakvom osobom u ljudskom obliku,ovo je bez narodnosti, ideologije i ponosa ovo je jednostavno zlo i to pod zla. Svi ustaski zlocinci su mala deca za ovo zlo, za razliku od drugih zlocinaca njemu ne trebaju neprijatelji on ih uvek ima na koju god se stranu okrene i sto je najgore dobro zivi od toga !

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)