Utorak 14. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Ponedeljak 29.07.2013.
13:05

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/comments/all.phtml on line 36
A
Država Srbija pravda se da nema novca za lečenje bolesne dece, ali zato godišnje izdvaja iz budžeta na desetine miliona evra za raznorazne nevladine organizacije, među kojima su i one koje sa simpatijama gledaju na otcepljenje Kosova i Metohije, prenosi "Glas Rusije".
Ponedeljak 29.07.2013.13:17
поред тога, важни су и "национални инвестициони план" и "фонд за развој" разних мишковића, костића, дракулића и сличних го*ана... није то ни чудно за овакво друштво.... што рече један паметан човек, "што је криза већа, веће су шансе да вам оваква држава изгради фонтану на тргу...."
Ponedeljak 29.07.2013.15:18
Jednom recenicom si pogodio centar zla, sustinu! Kada je Srbija u pitanju, zalosno je sto naziv "strani agenti" komotno moze da stoji i uz citave politicke stranke, a od fatalnog 5.oktobra i uz nekoliko vlada Srbije!
Ponedeljak 29.07.2013.15:31
Drugim recima, u Srbiji NVO ne predstavljaju politicku korekciju vlasti, toboznju kontrolu sprovodjenja pravne drzave i tzv. ljudskih prava. To je uobicajena formula koja pali fitilj sukoba u drzavama koje nemaju instaliranu vlast globalista. Kod nas u Srbiji, tesko se covek moze oteti utisku da NVO, zatim NATO mediji jesu u sprezi i na istom zadatku SA VLASTIMA !!! Oni zajednicki rade u istom pravcu i teze istom cilju, a svakako za jednog te istog gospodara! U takvim okolnostima, tesko je ocekivati da aktuelna srpska vlast redukuje ove stetocinske elemente. Za ocekivati je da ce se njihova uloga pojacati kako bi poduprla ionako NENARODNI REZIM U SRBIJI !!!
Ponedeljak 29.07.2013.14:56
Danas sam gledao na RTS-u kako lobiraju a istovremeno pokusavaju da ubede gradjane da moramo da udjemo u NATO jer je to za nase dobro. Ta djavolja organizacija u Srbiji ima gomilu lobista i svi se placaju iz naseg budzeta. Takvih ima veoma mnogo i ne znam kada cemo da ih proredimo. Cini mi se da sa dolaskom svake nove vlade i njihov broj jos naraste i ako u predizbornim obecanjima biva prioritet njihovo smanjenje . Ustede bi sa njihovim smanjenjem bile ogromne pa bi bilo para za nasu decu a bogami i za mnogo cega drugog.
Ponedeljak 29.07.2013.15:24
Ko je citao depese tzv. "Vikiliksa", a to su definitivno autentnicni dokumenti izvestaja stranih ambasadora o razgovorima sa nasim vodecim politicarima, mogao se uveriti u to da je njihov cilj ulazak Srbije u NATO. U tim razgovorima koji nisu smeli biti dostupni javnosti, srpski politicari nekadasnjeg DOS-a (izuzev Kostunice) svi redom prizeljkuju tzv. atlantske integracije. To ce svakako biti na dnevnom redu, ako vec i nije. Potrebno je nesto duze kuvanje srpske javnosti, ali ulazak u EU ide iskljucivo preko ulaska u NATO. To se vidi na primeru svih drzava koje su u zadnje dve decenije usle u EU. To je slucaj i sa poslednjom - Hrvatskom, iako se cak i vecina Hrvata tome protivila!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)