Ponedeljak 20. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Četvrtak 26.07.2012.
21:17
Srna A
Nametanje krivice samo Republici Srpskoj za događaje u Srebrenici tokom proteklog rata i selektivan pristup i jednostranost u govoru generalnog sekretara UN Ban Ki Muna u Potočarima ne pomažu razvoju zajedničkog života nekadašnjih zaraćenih strana u BiH, ocenjuje nevladina jevrejska organizacija "Margelov institut" iz Zagreba, koja se bori protiv rasizma.
Četvrtak 26.07.2012.21:45
Kad se pojavi bahata sila kao danas USA ... Ujedinjene Nacije nisu nista do slovo na papiru - potpuno nemocne ili u sluzbi iste sile..! Ne retko se cuje da se istorija ponavlja .... ovako je bilo i pred II rat sa Nemackom silom i Ligom Naroda (preteca UN).... !!
Četvrtak 26.07.2012.22:21
Postavljam pitanje na tvoj komentar: (Poznato je da istoriju pisu pobednici) Ko je zeleo vise 2 svetski rat Englezi ili Nemci?
Četvrtak 26.07.2012.22:50
Svetski rat nije hteo niko... ali su se Nemci nasli ugrozeni zbog podele Sveta (kolonija) nakon I svetskog rata , a dali su sebi za pravo da kao sila imaju vise prava nego sto ih je uzela Engleska i Francuska za sebe..! Naravno Englezi su se nadali da ce Hitler krenuti odmah na Istok (Rusiju).... Cherchil je taj koji je hteo uvuci sto vise zemalja u rat (tako su uveli i Yugoslaviju pored USA) .. da bi oslabili pritisak sa sebe. Cak je zagovarao i napad na Rusiju odmah 45-e .... Neki USA kongresmeni su trazili NUK. udar na Rusiju preventivno (pre nego Rusi dodju do A bombe) USA se vise interesovao za Tihi Okean - zato su udarili sankcije Japanu i izazvali reakciju-Perl-harbur !
Četvrtak 26.07.2012.22:53
Zbog plana da cak i anglosaxonci krenu na Rusiju - nisu se nesto preterano trudili da zapocnu II front (cekali su da Rusija iskrvari i oslabi).... ali kad su videli da je Rusija krenula u veliku ofanzivu tek tad su krenuli na slabe linije Nemaca u Evropi.
Četvrtak 26.07.2012.22:59
Ruzvelt koji je bio protiv kolonija (demokrata) je obilato koristio RAT za oporavak USA privrede i bogacenje sa kreditima Rusiji i Engleskoj i ostalima za kupovinu oruzja -hrane itd. Posle smrti Ruzvelta politika se promenila i USA je postala kolonijalna sila slepujuci posrnule Britance kao svoje ucitelje - kako se KOLONIJALNA SILA treba ponasati u Svetu sa pozicije moci.... to rade i dan danas
Četvrtak 26.07.2012.22:43
Prosto sam iznenadjen sto je neko primetio koliko mu se zurilo da zbrise odavde sa Balkana. Sad da ga pitaju, gde je sve bio, ne bi mogao da se seti. To je izgleda tako, kad te u sobi ceka "poslovna pratnja", a ti na misiji mira, a tebi dosadno, ali plata redovna i ....mala ha,ha,ha.
Petak 27.07.2012.06:54
UN na East River/ NY su produzena ruka USA i njene expanzionisticke politike, a ovaj Mun je samo aparatcik , koji svira kako mu Oni diriguju. Srecom, situacija se polagano menja na bolje jacanjem uticaja Rusije i Kine!
Petak 27.07.2012.10:03
U Jasenovcu je poklano preko 700000 hiljada ljudi, preko 70000 dece, najviše Srba, zatim Roma, Jevreja i antifašista. O ovome se uporno ćuti. Razlog zašto ovaj Jevrejin kritikuje izjave ovog američkog koreanca jeste taj što jedan deo Jevreja grize savest za ključnu podršku koju su njihovi američki sunarodnici dali u formiranju i povampirenju kanibalističke tvorevine neoendehazije ili današnje hrvatske!Ni jevrejske žrtve koje su hrvati počeli da istrebljuju pre hitlera, nisu im bile svete!Raduje činjenica da je ipak većina jevrejskog naroda svesna tragične istorije, ja lično mislim da bi zarad ustaških zločina trebali biti manje oportunistični!
Subota 28.07.2012.06:48
Nisu u Jasenovcu Nijemci ubijali vec Hrvati I Vatikan.Tako ne bi volio da vas ovakav post okrece na drugu stranu.Ne dozvolite da vas svako zavodi I da se naginjete kako vjetar duva.Prestanite vise s tim.Naivnost je najveca mana kod Srba.To sta se desilo u II svjetskom ne ponovilo se vise.Nijemci,Srbi,Irci,Rusi,Poljaci,Slovaci,Slovenci,Makedonci,Skoti,Skandinavci I drugi su vise-manje isti narod.Ja toliko CCCC
Četvrtak 17.01.2013.01:40
да немци су убијали србе по србији , мађари су убијали србе по војводини, румуни су такође убијали србе на свом селу војводине , шиптари су убијали србе на космету и усташеи су убијали србе у ндх, мада и швабе су такође заједно са усташама убијали србе широм те ендехазије ..
Četvrtak 17.01.2013.01:44
морам да напоменем , талијани су само гледали и бележили те злочине и по космету и по ендехазији, ако нам је за утеху гомилу злочина би пало у заборав да није тих талијана , јер су они на доста места били једини сведоци покоља...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)