Utorak 11. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Četvrtak 11.08.2011.
12:06
Beta A
Akademik Nikola Hajdin odbacio je optužbe Srpske napredne stranke (SNS) da podržava gradnju mosta na Adi Ciganliji u Beogradu zato što je njegov sin navodno poslovno povezan s gradnjom mosta.
Četvrtak 11.08.2011.12:34
Most smo dobili za dzabe.sazalili se ljudi i vdeli da nema mostova pa napravili jedan.Haha,kako zutaci pokusavaj na sve nacine da operu on sto su .......
Četvrtak 11.08.2011.13:33
Господине Хајдин ако већ хоћете да подржавате нечију политичку опцију онда то немојте да радите на овај начин! Ми јако добро знамо колико је било планирано да кошта мост, а у својим џеповима ћемо осетити колико ће заиста коштати! Немојте себи да ствљате речи у уста које ћете после да порекнете, лажна обећања и изјаве никоме нису донеле добро, па неће ни Вама... Драже нам је да знамо истину, ма колико она била болна!!!!!
Četvrtak 11.08.2011.14:22
Pa ako laze napredna stranka,onda laze i "Diskaveri"!!! Oni su objavili po podacima koje su od predstavnika vlasti culi da most vredi pola milijarde eura!!! Tek sad nam je jos jasnije koliko je most skup,jer su gospoda iz vlasti morali da zovu u pomoc nekog da ih brani!!!
Četvrtak 11.08.2011.16:51
Kakve su ovo dvosmislene izjave akademika Hajdina. Evo na sta sam mislio: Kada kaze da most nije preskup i da je kostao 120 miliona, to moze da bude i tacno, ali ni on ni celnici DS-a ne pominju prilaznu infrasrukturu oko samog mosta, koja se mora izgraditi da bi uopste saobracaj mogao da funkcionise preko istog tog mosta ( ne mogu vozila i " metro" preko merdevina na most), a to ulazi u krajnju cenu mosta o kojoj SNS i prica,a to je 450-500 miliona, a mozda i vise, to sada niko ne zna dok ne bude gotov. Jeftin trik DS-a, koji ce gradjane skupo kostati...
Četvrtak 11.08.2011.20:49
Матор а лаже, како би у неком роману. Рођен 1923, колико је то година ? На факултету дипломира 51, са чланском картом савеза или је био толико лош студент да толико ..... Титоиста који поста демократа. Знам и неке злочинце као Чосић који сличну причу имају. Време је за пензију, веча стараца су изумрла у Грчкој или нису ако су чланови ДС -а настављају да филозофирају. Него, колико мост тачно кошта бре деда ???
Četvrtak 11.08.2011.21:15
hajdin iz hrvatske pored nametanja recnika srpskohrvatskog jezika ostavlja trag u jos jednom slucaju , i ovoga puta brani neodbranjivo,cenu mosta koju generacije srba iz srbije treba da otplacuju. o ovoj akademiji i njenom predsedniku , koja vise lici na jugoslavensku akademiju znanosti i umjetnosti dosta je pisao dragoslav mihajlovic,knjizevnik,cupricanin i akademik. srbi iz srbije za srbe iz srbije i SRBIJU!
Četvrtak 11.08.2011.21:15
hajdin iz hrvatske pored nametanja recnika srpskohrvatskog jezika ostavlja trag u jos jednom slucaju , i ovoga puta brani neodbranjivo,cenu mosta koju generacije srba iz srbije treba da otplacuju. o ovoj akademiji i njenom predsedniku , koja vise lici na jugoslavensku akademiju znanosti i umjetnosti dosta je pisao dragoslav mihajlovic,knjizevnik,cupricanin i akademik. srbi iz srbije za srbe iz srbije i SRBIJU!
Petak 12.08.2011.16:40
Kao i svaki dobro organizovan vlastodržac, i Đilas se potrudio da pronađe svog omiljenog akademika. Našao ga je u vremešnom Nikoli Hajdinu kome je dao status duhovnog oca glamuroznog mosta preko Savskog jezera (koji, po svemu sudeći, ima simboličnu ulogu u razvoju srpske demokratije, jer dolazi niotkuda i vodi nikuda!). Ali, bez obzira što je u devetoj deceniji života, Hajdin se odlično snalazi u lukrativnim poslovima Đilasovog "gradskog komiteta", pa je tako preko firme svoga sina u Švajcarskoj uspeo da naruči i specijalne zavrtnje, otporne na sve i svašta, ali toliko skupe da stručnjaci procenjuju da je njihova vrednost - blizu jedne četvrtine mosta!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)