Petak 31. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Utorak 19.07.2011.
23:44
D. Dekić - Vesti A
Poruka odlazećeg nemačkog ambasadora u Prištini Hans Ditera Štajnbaha da će "u toku procesa ulaska Srbije u EU biti otvoreno i pitanje priznanja nezavisnosti Kosova" je, prema oceni predstavnika Srba sa KiM Milana Ivanovića, nastavak politike te zemlje prema Kosmetu. Ivanović i Stefanovićevu izjavu da se pregovorima s Prištinom uspešnije čuva centralna Srbija, dovodi u vezu s izjavom bivšeg nemačkog ambasadora u Srbiji Andreasa Cobela da će u slučaju neprihvatanja nezavisnosti Kosova na red doći Sandžak i Vojvodina.
Utorak 19.07.2011.23:56
Србија са оваквим стефановићима неће бити ни БГ пашалук!
Sreda 20.07.2011.00:01
Брате, када будеш имао двадесетак минута на располагању, погледај шта каже овај чикица... "Рат против Срба и Србије"
Sreda 20.07.2011.00:03
Užasna politika.. Sahraniće nas ovi strani plačenici!!! Evropa će popucati po šavovima, neko se trudi da je unakazi... Šta će Evropi muslimanske države? Kome je u interesu ekstremizam i fanatizam koje su odlike muslimanske veroispovesti? Ne daju Republici Srpskoj nezavisnost, guraju je u državu s mualimanima, a ovamo stvoriše muslimansku zločinačku državu na našoj vekovnoj teritoriji, pa nam još dalje prete, ovo više nije za trpeti, nek izbije i taj treći svetski, pa nek se jednom već okrenu branjenju svojih teritorija, suviše su vršljali na sve strane, biće da mnogo toga neće moći da se drži pod kontrolom.. Zlotvori..
Sreda 20.07.2011.01:06
Iskopali su rupe,jos samo da poloze Srbiju. Dok se zamajavamo oko okupiranog Kosova,vlast rasprodaje zemlju strancima,pa i vodu,jer Srbija je rangirana na 47 mesto u svetu po resursima vode,sto je veoma visoko mesto. Date su koncesije stranim firmama na mineralne izvore,na 99 godina, a treba se zapitati koliko izvora pitke vode je VEC u stranim rukama i da MMF uporno trazi da SVA voda bude pod njihovom kontrolom. Vazduh jos nije dosao na red.Sve ovo se krije od naroda,koji sanja blagostanje pod okriljem EU,i ne vide da ostaju bez drzave i svih prirodnih resursa.
Sreda 20.07.2011.01:18
Znam, ali mi se ponašamo kao da smo mrtvi, moramo da se organiyujemo da bi štitili svoje interese, treba oformiti neku građansku grupu, koja će biti zadužena da se štite interesi, kao štp svuda u svetu postoje tipa grupe za zaštitu potrošačkih prava i sl.. Vlada je više no neodgovorna, nezrela i korumpirana.. 5 do 12 je, mora se nešto preduzeti.. Mi smo već mrtvi, sami smo sebe sahranili..
Sreda 20.07.2011.10:08
neko i o tome razmislja. padace glave zbog kosova i metohije. mira na balkanu biti nece. ne zato sto mi ne zelimo vec zbog naopake amerike koja ima scenario za rumuniju, madjarsku...put ka rusiji se polako tabana...
Sreda 20.07.2011.10:36
Normalna vlast bi umesto Đilasovog mosta izgradila zalivne sisteme i imala dve žetve godišnje pa izvozila hranu, a ne da nema para za narodne kuhinje. Voda i hrana će se plaćati zlatom, a mi prodajemo i zemljište za proizvodnju hrane i izvore pitke vode. Kao da zemlju ne vode Srbi nego srpski neprijatelji.
Sreda 20.07.2011.08:31
Sa jedne strane imamo Editu Tahiri koja ima iskustva još iz Rambuje sa pregovorima sa najboljim pravnim timom iz Beograda. Sa druge strane jednog umišljenog imbecila iz klike druga Jeremića. Editi Tahiri je važno da znamenja države Kosovo budu čak i na ovim bednim sastancima. Žutom imbecilu nije važno da srpska zastava bude u Prištini nego je važno šta će reći "deo opozicije" jer njemu je to smrtni neprijatelj. Edita Tahiri zastupa stav 100% šiptara, a žuti imbecil zastupa interesnu grupu od 10% Srba. Dolazi 12 oktobar kada će žuto crveni glodari morati da objasne ostalima 90% Srba zašto su zaklali vola za svojih kilo mesa.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)