Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Subota 29.01.2011.
12:19

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/comments/all.phtml on line 38
A
Posle smrti roditelja, Gordana je kuću izdala pod zakup porodici Radulović, koja ne plaća kiriju ni račune niti hoće da se iseli, a sud nikako da donese jedinu moguću presudu.
Subota 29.01.2011.14:30
Brate,ne da bi pala selidba,nego sa sve propratnim efektima,jaukanje,molbe,pištanje,dozivanje policije,i td.Samo ne bi oni kod mene izašli na vrata,bar ne kroz otvorena,dao bih im opciju,prozor,zid,ili neka druga vrata,podrazumeva se da vrata i prozori prilikom iseljenja budu zatvoreni.Psi mogu da ostanu,njih volim,oni su dobri.
Subota 29.01.2011.16:50
uuu ... u pravu si, kako bih ja njih iselio, bilo bi ih po celom Bg... nego zena je pogresila, placala je pogresnog coveka, u ovoj drzavi ne treba da placa advokata, nego onog policajca na kojeg ju je Dacic uputio...to jest Dacicev kabinet... nazalost gospodjo, tako je to kod nas...
Subota 29.01.2011.18:12
Ali brate,to je tužno.Šta na primer,ja jednog dana poginem i saobraćajnoj nesreći,ili umrem od ne znam čega,ostanu deca,mala,i žena.Izdaju stan da se pomognu i dođe ovakav neki heroj da ih jebava?Ko će da zaštiti tu moju ili nečiju decu u tom slučaju?Zakon i policija očigledno to ne je-- 2%,ili jednostavno,samo poštuju zakon koji doslovno kaže da svako ima pravo da krši zakon i niko ga u tome ne sme sprečavati,osim ako taj prekšilac udara na demokratske tekovine Srbije,onda ga je ugasio.Npr,opsuje nekome majku pedersku,ili vikne na sred Terazija,Ja sam Srbin,onda mu ćorka ne gine, jer je uvredio manjinu,kako neko sme da kaže da je Srbin u Srbiji i da na taj način uvredi Zuka npr?
Subota 29.01.2011.12:48
Госпођо Милетић где је Ваш муж или Ваша деца! Тешко је некултурну гамад натерати да се понашају као људи ако немате силу иза себе! А сила јесте физичака способност да се истера Ваше право! У држави где физичко лице плаћа два пореза за непокретну имовину( једина држава на свету), где мртвима - мртви преко 10 година још стижу рачуни за порез, где апропо на ове задње две чињенице, порезна служба нема развијену јединствену софтверску мрежу која ће на време и тачно да обрађује информације како не би доводиле народ у ситуацију да плаћају нешто због њихове грешке! Када је порезна служба овако неспособна замислите како је у осталим институцијама!
Subota 29.01.2011.13:01
Crnogorac za godinu dana proverio da je žena bespomoćna i rešio stvar na čojstvo i junaštvo. Kome bre ona piše i plaća, za 800 evra je mogla to da reši i još da joj ostane da ponese narandže podstanaru u bolnicu. Šifra - munze konza.
Subota 29.01.2011.13:22
Prestrasno. U ovoj drzavi najvise nepravde nanose oni koji treba da predstavljaju pravdu. Zagorcavaju zivote nama ovde, a oni koji su, blago njima, otisli, staraju se da se nikad nikad ne vrate. I sta zena sad da radi, obratila se svima kojima je mogla??/
Subota 29.01.2011.15:11
Ma uzas. Za tolike dugove negine zatvor, ako nemaju para. Ako su potpisali ugovor o zakupu stana, onda moze krivicno da ih goni, a ako ne onda mucak. Imao sam slicno iskustvo sa lokalom.
Nedelja 30.01.2011.07:45
Ja sam dugogodisnji podstanar i nije se desilo da ne platim kiriju. Oni koji zive u Beogradu znaju kolike su kirije, znaci dranje do gole koze. Medjutim, kao i svi podstanari, dajem kes u evrima na ruke, jer niko nece drugacije. Isto to bih mogla da placam i na devizni racun jel? Medjutim, SVI stanodavci su bezobrazni vise od podstanara. Prvo - hoce kes, drugo - to rade da ne bi placali porez na prihode, koji bi po zakonu morali, a uzimaju neciju mesecnu platu .Prema tome, obzirom da retko ko potpise ugovor, izbegava da stanara prijavi na adresu, uzima ne mali kes, ne placa porez, nije ni cudo sto se ovakve stvari desavaju. Ima losih podstanara, ali brate budimo realni.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)