Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 18.11.2014.
10:15
Beta A

Masovnom ubici (80) dozvoljeno da se oženi u zatvoru

Masovni ubica Čarls Menson (80) dobio je dozvolu da se oženi 26-godišnjom ženom koja ga posećuje u zatvoru, saznaje danas AP.

Žene ga obožavale i sledile dok je bio mlad i ubiojao, a isto tako je i sada

Menson i njegova izabranica Efton Elejn Barton dobili su dozvolu za venčanje od lokalnih vlasti. Barton je napustila svoj dom na srednjem američkom zapadu i preselila se u Korkoran u Kaliforniji u kojem se nalazi zatvor, kako bi bila bliža Mensonu.

U dozvoli se ne precizira datum venčanja i naznačuje da par ima 90 dana da se venča ili da ponovo podnese zahtev za dozvolu.

Barton je pre godinu dana dala intervju za magazin Rolingstoun u kojem je najavila da Menson i ona nameravaju da se venčaju. Menson je tada, međutim, rekao da to nije istina.

Barton, poznata po nadimku "Zvezda", rekla je za AP da voli Mensona i da će se njih dvoje venčati narednog meseca. Ona je opovrgla glasine da on nije zainteresovan za brak.

Menson na suđenju 1970. godine. Lepotica koja ga gleda je Suzan Etkins, njegova rođaka i sledbenica koja je saučestvovala u zločinima
 

Menson je 1972, zajedno sa još četiri člana svoje "duhovne porodice", osuđen na doživotni zatvor posle jednog od najgnusnijih masovnih ubistva u američkoj istoriji, kada su 1969. ubijeni glumica Šeron Tejt, supruga reditelja Romana Polanskog, i još šest osoba.

Šeron Tejt (26) je u trenutku ubistva bila u osmom mesecu trudnoće, i izbodena je nožem dok je molila napadača, i to ženu iz Mensonove bande, da joj ne ubije bebu.

POVEZANE VESTI

Utorak 18.11.2014. 10:30
Neki ljudi ne zasluzuju da trose kiseonik.
Utorak 18.11.2014. 10:39
Americka Stanija do juce niko nije cuo za nju a sada je na svim kanalima.Naravno gospodja Elejn ovog simpaticnog momka i lepotana uzima iz ljubavi a ne radi publiciteta.Grdne pare ima da sakupi od CNN i drugih koji sada zele informacije iz prve ruke o ljubavi ovog Romea i njegove Julije.Da se udala za nekog postenog coveka niko je ne bi fermao tri posto.
Utorak 18.11.2014. 19:38
Редакцијо, питам се по ко зна који пут да ли имате из САД да објавите било коју вјест иоле вриједну пажње сем оваквих бљувотина....?! Па још и слику овог монструма са "свастиком" на челу? Што је много....много је !!! Он живи и дан данас и ево дочекао старост а прије 45 година он и његова секта на звјерски начин ритуално убише једну младу жену и њену бебу у 8. мјесецу трудноће.....ТРАГЕДИЈА!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online