Nedelja 2. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Nedelja 13.01.2013.
10:48
Blic A

Kako mali huligani napadaju tinejdžere?

Tinejdžeri iz engleskog grada Jeovila postavili su na "Jutjub" snimak maltretiranja koje su doživeli od dece koja imaju između osam i 12 godina. U klipu se vidi da kako banda ovih klinaca kod šoping centra vređa i napada dvojicu 16-godišnjaka koji su došli tu da voze rolere. Jedan od malih huligana snimljen je kako preti autoru klipa da prestane snima ili će mu polomiti kameru, a na pitanje koliko ima godina odgovara "Imam osam godina, j..... p....".

Jedan od malih huligana pokazuje srednji prst

Video snimak je za nedelju dana pogledan više od 100.000 puta i privukao je oko 500 komentara. Klip počinje scenom u kojoj se tinejdžeri spremaju da izvode trikove na rolerima kada im agresivno prilazi sedmoro male dece, među kojima je i nešto starija devojčica.

"U jednom trenutku oni počinju da viču i na stariju ženu koja je prolazila pored nas. Očigledno su odgajani tako da misle da mogu da rade ovakve stvari, što je stvarno žalosno. Puno je ljudi tu prolazilo i moglo je da se vidi koliko su neki od njih bili šokirani", kaže Čarls Tarner, jedan od 16-godišnjaka sa snimka.

Kako bi izbegli sukob, tinejdžeri na rolerima sklonili su se malo dalje, ali su mali huligani potrčali za njima i pokušavali da ih udare. Jedan od klinaca je uhvatio momka koji je snimao, a drugi je počeo da gura tinejdžera.

Snimak se završava tako što se dvojica tinejdžera sklanjaju u obližnji bioskop.

" I tamo su nas pratili i pokušali su da momdrugu ukradu novčanik iz džepa, a devojčica je pokušala da par puta udari u lice", navodi Tarner za "Dejli mejl".

 

POVEZANE VESTI

Nedelja 13.01.2013. 11:49
Нажалост и родитељи код нас су заборавили на старо традиционално васпитање дјеце и одушевљавају се и примјењују европско-демократски модел који ствара овакве будуће хулигане без морала и поштовања за било кога.
Nedelja 13.01.2013. 13:51
Da li se to meni čini, ili se autori videa žale na 8-godišnje klince?! Pa, kad su vas već dopratili u tu uličicu, nit' svedoka, nit' kamera, što im niste podelili vaspitne šljage, nogu u dupe i ajd zdravo?! Kakvi bre huligani s 8 godina?! Još se to da ukrotiti!
Nedelja 13.01.2013. 14:01
Da nisam ocima videla ne bi poverovala...malopre sam prisustvovala nemiloj sceni...moja prijateljica ima sina od 9 godina koji se ponasa tako da se moze zakljuciti da ce sutra biti mozda potencijalni ubica...histerija bes lomljava stvari po kuci a na kraju je nasrnuo na majku..lekari se slazu da je u pitanju hiperaktivnost ali niko nema konkretno resenje za to...kazu da je to bolest savremenog doba?!...ne dozvoljavaju batine ne smes ni u nekim trenucima da vices na njega...Majka je udovica i odgaja ga sama i prosto mi je zao kad vidim koliko je nemocna...Mislim da ce je sin stvarno tuci za par godina...da li je "batina iz raja izasla" u ovakvim slucajevima...svi mislimo da znamo sta bi al..
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online