Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Subota 20.02.2016.
09:52
Vestionline A

Vučićev zagrljaj za PUPS skuplji od Dačićevog

PUPS je u petak dogovorio koaliciju sa SNS, ali su dobili manje kvote na izbornoj listi nego što im je nudio lider SPS Ivica Dačić. Predsednik PUPS Milan Krkobabić je na sastanku sa delegacijom SNS, koju je predvodio lider stranke Aleksandar Vučić, rekao da će njegova stranka biti zadovoljna i sa jednocifrenim brojem mesta na izbornoj listi naprednjaka.

Tanjug
Brzo se dogovorili: Krkobabić i Vučić

Kako saznaje "Blic", na sastanku nije utvrđen tačan broj, ali su naprednjaci spremni da im ponude osam mesta.

PUPS je, međutim, od SPS i Ivice Dačića, sa kojima je bio u koaliciji osam godina, tražio i više od sadašnjih 12 poslaničkih mandata. Ipak, ovim dogovorom PUPS je dobio garancije da će biti deo i sledeće vlasti.

Dačić je, kakonavodi list, bio spreman da im garantuje čak 10 mesta na svojoj izbornoj listi, čemu su se oštro usprotivili ostali u vrhu SPS, posebno što je nedavno istraživanje javnog mnjenja pokazalo da stranka penzionera nema ni jedan odsto podrške.

Nakon sastanka, lider SNS Aleksandar Vučić je kazao da dve stranke neće praviti liste i koalicije protiv bilo koga već liste za budućnost Srbije, da ljudi u Srbiji žive bolje.

Zahvalivši PUPS-u na korektnosti, Vučić je rekao da nisu "trgovali, nismo se cenjkali, brzo i lako smo se razumeli, jer smo razgovarali o budućnosti penzionera i Srbije, i to je bila jedina važan stvar, zato smo brzo doneli odluku".

Vučić je poručio da javnost u kampanji neće sigurno čuti da kažu "da ćemo za mesec dana da povećamo plate i penzije".

- Ne sviđa vam se? Pa nema problema, izaberite one koji će da vas lažu da će to da urade. Ako neko misli da postoji ćup iz kojeg se uzimaju pare i da neko neće da da to iz ćupa, pa to ne postoji - rekao je Vučić.

Krkobabić je rekao da termin "smanjenje penzija" javnost treba da shvati uslovno, jer milion i četrdeset hiljada penzionera, odnosno njih 60 odsto, nije imalo smanjenje.

PUPS je druga stranka sa kojom je SNS već dogovorio koaliciju. Prvi dogovor je postignut sa SDPS Rasima Ljajića. Pored njih, mesto na listi SNS čekaju PS, PSS, NS i SPO.

POVEZANE VESTI

Subota 20.02.2016. 09:55
Smrdi
Subota 20.02.2016. 10:34
Иду два пензионера улицом и један пита другог : - Како си ? - Како ћу бити,боле ме кости,боле ме леђа,боле ме ноге,руке.....А ти ? - Ја се осећам као новорођенче.- Како ко беба ? - Па немам косе,немам зуба и јутрос сам се упишо ...............Састали се два пензионера у парку,и један пита другог : Како те служи она ствар ? - Паааа..као у студента. - Како,као у студента .запањено ће други .- Па лепо,ја му нађем посао,а он неће да ради ...................Jednom su deda i baba napravili večeru želeći da se prisete mladih dana. Tako oni zaneseni počeše da se skidaju. Kaže baba, dedi: BABA - A idi tamo do ogledala vidi tog tvog malog, jadan, nikakav osušio se, izgleda isto kao kišna glista! A deda će na to: DEDA - Vidi te tvoje, sva posedela! Obadvoje se naljutiše, pa sutradan napraviše opet večeru želeći revanš. Baba "svoju" ofarbala u crno, a djeda stavio na "svog" dve čačkalice da mu „stoji“. Tako oni počeše opet da se skidaju, ali kad je baba videla "dedinog" poče da plače. Pita je on: DEDA - Što plačeš? BABA - A šta ću, žalim tog tvog na štakama!
Subota 20.02.2016. 17:13
Mazohisti i Sadisti se udruzuju - pa drugo im i ne preostaje da bi opstali, samo ne razumem narod Srbije (cast izuzecima).
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online