Sreda 15. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Sreda 12.03.2014.
09:21
Beta A

"Visoki funkcioneri SPS štitili Miškovića"

Lider Srpske napredne stranke (SNS)Aleksandar Vučić izjavio je da su neki funkcioneri Socijalističke partije Srbije (SPS), njegovog koalicionog partnera u Vladi Srbije, štitili binizmena Miroslava Miškovića optuženog za zloupotrebe u putarskim preduzećima.

Nije Dačić, ali jesu njegovi štitili Miškovića
 

"Ustalom, videli ste koliko puta sam bio napadnut od visokih funkcionera SPS. To nije bio slučaj s gospodinom Dačićem, ali su to činili visoki funkcioneri njegove stanke koji su štitili Miškovića ili njegove bliže saradnike poput Dragana Đilasa", kazao je Vučić u predizbornom intervjuu za list "Danas".

Vučić nije želeo da govori o mogućim partnerima s kojima bi formirao buduću vladu, ali je otkrio da će u njoj biti nestranačkih ličnosti.

Ponovio je da se do kraja godine neće povući odluka o solidarnom porezu i naglasio da bi najkasnije do 15. jula trebalo doneti 21 zakon u Skupštini Srbije.

"Imam veliku odgovrnost i želju da mnogo toga promenim u našoj zemlji. Znam da neće biti lako, ali uveren sam da Srbija može da ide dobrim putem, boljim nego što je išla do sada", rekao je Vučić.

Dodao je i da mu je velika izborna koalicija potrebna zbog širokog koncenzusa u društvu, jer predstojeći period mora da bude period mira, stabilnosti i teških reformi.

Lider SNS-a demantovao je spekulacije da cenzuriše medije, odnosno da uređuje tabloide. "Uređujem tabloide isto koliko i Danas. A iz Danasa se ni sa kim nisam čuo odavno", kazao je Vučić.

POVEZANE VESTI

Sreda 12.03.2014. 09:26
"...jer predstojeći period mora da bude period mira, stabilnosti i teških reformi" Грешиш јањичару,грешиш! Са твојом издајничком политиком,неће бити ни мира ни стабилности ни реформи.
Sreda 12.03.2014. 09:38
Jece san i ja napravio prvi srpski putnicki Mercedes,pozvao sam dva pijana gastarbajtera koji rade u Nacinemackoj i zalepio sam na PUNTO znak Mercedesa.Veliki uspeh za domacu auto industriju,sto bi kupovali kad mozemo da ih sklapamo kod kuce.E vUCKo, mnogo si PROVIDAN!!!!!!!
Sreda 12.03.2014. 10:23
Ovakvog jadnika, bezkičmenjaka, bez obraza, srama i ponosa ni na smeću ne možeš da nadješ ! Zabole me za SPS, ali da te podjetimo TI si sa njima vodio vladu do sada ! I to ti je izborni adut !? Ko neka baba roga, rekla kazala ! Kada to imaš vremena da radiš, kada vodiš tračeve i ne skidaš se sa medija !?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online