Subota 1. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 17.09.2012.
16:32
Beta A

Komandiru stanice produžena suspenzija zbog Vulinove posete

Vršiocu dužnosti komandira stanice u Zvečanu Dejanu Vidojeviću na 30 dana je produžena suspenzija izrečena zbog nepoštovanja naredbe komande policije koja nije dala dozvolu direktoru kancelarije Vlade Srbije Aleksandru Vulinu da poseti Kosovo, rečeno je danas u toj policijskoj stanici.

Nastaviće da ide na Kosovo i pored pretnji da će i on biti uhapšen: Aleksandar Vulin
 

Šef operative u stanici u Zvečanu Predrag Vasović rekao je agenciji Beta da je "Vidojeviću kazna produžena na narednih 30 dana".


Vidojević je suspendovan u petak na 48 sati sa mesta vršioca dužnosti komandira policijske stanice naredbom direktora regionalne policije zbog nepoštovanja odredbi vezanih za posetu šefa Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju. Policijski inspektorat je doneo odluku da se Vidojeviću suspenzija produži, kazao je Vasović.


Portparol Kosovske policije Besim Hoti je u petak naveo da Vidojević nije poštovao naredbu komande Kosovske policije koja nije dala dozvolu Vulinu da poseti Kosovo.


Direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Aleksandar u petak je bez najave doputovao u Zvečan gde je prisustvovao zajedničkoj sednici četiri opštine sa severa Kosova na kojoj je razgovarano o aktuelnoj političkoj i bezbednosnoj situaciji.


Vulin je na sednici naveo da je na sever Kosova ušao preko Jarinja i pored obaveštenja da će biti uhapšen. Naveo je da je spreman i pored zabrane da dolazi u Pokrajinu kako bi sa srpskim narodom podelio brige i poručio da će institucije Srbije opstati u pokrajini.


"Rekli su da ne treba da dođem i da treba da me uhapse. A ne daju mi da dođem da ne bi čuli ovo što imamo da kažemo jedni drugima", rekao je Vulin i od žitelja severnog Kosova zahtevao da se ne suprotstavljaju ako policija dođe da ga hapsi.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 17.09.2012. 17:57
Видојевићу свака част!
Ponedeljak 17.09.2012. 23:43
Sve je ISTO SAMO NJEGA NEMA .Koga pitate pa GEDE ,al su mu tu ucenici DA SUSPENDUJU I SMENJUJU .Mani se POLICAJCA ,VIDI STA CES NESRECO JEDNA SA GLADNIMA NA KOSOVU .VIDI STA CES I KAKO PRONACI NOVAC KOJI JE SVAKI DAN ISAO NA KOSOVO A NAROD NISTA DOBIJA O.VIDI I PITAJ KAKO JE RASPOREDJENA RUSKA POMOC . Mani se DEMAGOGIJE ,POPISI KOLKO SRBA I KOLKO NOVACA DNEVNO TREBA -DO SAD JE BILO 1 MILION EU DNEVNO !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online