Ponedeljak 13. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 13.04.2012.
22:35
Vestionline A

TOP 5: Najveći "biseri" iz kampanje

Pravo iznenađenje ovonedeljne predizborne kampanje, pa čak i za radikale, bila je kandidatura Jadranke Šešelj za predsednika Srbije. Jadranku nismo stavili u listu jer je ona van svake konkurencije. U pokušaju da diskredituje naprednjake Milutin Mrkonjić je rekao da su njihovi kadrovi "priučeni konobari". A sada imamo posla i sa domaćicama. I jednim muftijom! Pogledajte predloge i glasajte za najveći "biser" kampanje koju ćemo morati da trpimo još tri nedelje.

1. Toma se nudi da ga biju - Koliko god Ivica Dačić građane Srbije asocirao na Slobodana Miloševića (a mnogi kažu i da liče) Ivici ni na kraj pameti, izgleda, nije palo da parafrazira Slobinu legendarnu izjavu "niko ne sme da vas bije". Nikolić je sa Trga Šumadija u Kosovskoj Mitrovici poručio stanovnicima Kosmeta da će on biti prvi na barikadama, pa će morati "prvo njega da biju, a onda narod"!

2. Čeda policajac - Kada smo prvi put pravili TOP 5 listu "bisera" iz kampanje razmišljali smo da među predloge uvrstimo i izjavu Čedomira Jovanovića da Srbiji treba novi sistem vrednosti. Mnogi su to shvatili kao vic, ali kada je objavljeno da se Čeda interesuje za MUP naši komentatori se više nisu tako šalili.

3. Ajatolah na čelu pravoslavne zemlje - Možda to i ne bi bilo tako loše, reče komentator "Politike" Miroslav Lazanski. Do sada smo slušali priče o investicijama iz Rusije i Kine s jedne strane, ili iz Evropske unije i Amerike, s druge. Ali niko nije računao na bogate zalivske zemlje - Saudijsku Arabiju, Iran, Katar i Kuvajt. 

4. Ko nije za Boga ide kod Ivice - Ko je zvezda ovog predloga prosudite sami... Dačić i Palma su neraskidivo vezani političkim savezništvom, ali i mentalno izgleda. Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma podsetio je birače da je SPC uživa najveće poverenje građana, a na drugom mestu je srpska policija. "Znači Bog, pa Ivica Dačić", pojasnio je Palma. Dačić je, međutim, to malo drugačije shvatio - "ja to više tumačim, tako da je - koga Bog ne prosvetli, taj dođe u ruke policije".

5. PUPS živnuo - Prvi na listi apsurda predizborne kampanje prošle nedelje bio je PUPS zbog učestale prakse da u svoju partiju učlanjuje preminule građane Srbije. Krkobabić(i) je(su) u međuvremenu okrenuo(li) list pa je u redove "penzionera" pristupila vrlo "živahna" Branislava Bogdanović (30), poznata kao učesnica "Survajvera".

A sada učestvujte u našem istraživanju i glasajte za predlog koji je na vas ostavio najveći utisak.

ANKETA
Ko je ove nedelje najveći biser?

POVEZANE VESTI

Subota 14.04.2012. 15:58
Broj četiri: nepotrebno koriste Boga u kampanji.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online