Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 06.09.2017.
19:15
Vesti A

Misteriozna smrt devojke u centru Beograda: Nađena zaklana u dvorištu zgrade

Telo Milene Đ. (25) iz sela nadomak Kruševca nađeno je u dvorištu zgrade u Ulici Džordža Vašingtona u Beogradu, a poprilično su misteriozne okolnosti pod kojima je telo nesrećne devojke pronađeno. Prema pisanju medija, devojka je imala prerezan vrat i helanke iscepane između nogu.

A. Čukić
Policija i dalje istražuje tragediju (Foto: Ilustracija)

Milena Đ. je, prema pisanju medija, nađena u ranim jutarnjim satima, a prema rečima izvora bliskog istrazi prve informacije koje su se pojavile sugerisale su da je ona najverovatnije skočila s terase stana u Beogradu u kojem je stanovala.

Crna nedelja u Beogradu

Početkom ove nedelje u Zvezdarskoj šumi u Beogradu nađeno je obešeno telo 24-godišnje devojke. Pretpostavlja se da se devojka sama obesila budući da je, prema pisanju medija, i ranije pokušavala da učini isto.

Međutim, povrede koje su uočene na njenom telu i iscepana garderoba obavile su ceo ovaj slučaj velom misterije. Zbog toga je i naložena obdukcija na Institutu za sudsku medicinu.

- Devojka je ležala u dvorištu zgrade. Imala je raširene noge sa pocepanim helankama između ekstremiteta i prerezan vrat - rekao je za medije izvor iz istrage.

Prema pisanju medija, Milena Đ. je na sebi imala crne helanke, crnu majicu i čarape. Na njenim nogama je bila jedna patika, dok je druga nađena nedaleko od nje. Nastradala devojka je, kako su preneli mediji reči izvora iz istrage, stanovala na šestom spratu zgrade u Ulici Džordža Vašingtona, a rodom je iz sela nadomak Kruševca.

- Zasad još nije poznato da li je u ovom slučaju reč o samoubistvu, nesrećnom slučaju ili ubistvu. Među stanarima zgrade postoje spekulacije da je devojka silovana, zaklana i bačena sa terase, ali to su informacije koje zasad nisu potvrđene, a policija radi na utvrđivanju okolnosti pod kojima se dogodila tragedija - zaključio je za medije izvor iz beogradske policije.

Ranjavanje u parku

Stefan N. (27) ranjen je u noći između ponedeljka i utorka u pucnjavi na Novom Beogradu. On je, prema pisanju medija, bio sa drugovima u parku kada mu je prišla nepoznata osoba i pucala u njega iz pištolja. Stefan je pogođen u rame i obilno je krvario, a kolima Hitne pomoći, u pratnji policijske patrole, prevezen je u Zemunsku bolnicu. Mediji pišu da Stefan nije životno ugrožen, a policija radi na identifikaciji i hapšenju napadača.

 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online