Sreda 29. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 12.01.2016.
11:25
informer.rs A

Tinejdžer zaklao druga zbog 250 dinara?!

Petar N. (17) iz Vršca preksinoć je posle kraće svađe bodežom zaklao poznanika Vukašina Simića (15), a potom ranio i Mihaila V. (15)! Povod za krvavi pir je svađa oko duga od 250 dinara!

ynaija.com
Stravičan zločin zbog "siće" (Foto: Ilustracija)

Stravičan zločin odigrao se u noći između nedelje i ponedeljka u Ulici Dimitrija Tucovića u Vršcu.

U policiji kažu da je Petra kobne noći, nedaleko od kuće u kojoj stanuje, presrela grupa tinejdžera.

- Oni su se vraćali sa jedne žurke. Prema jednoj verziji događaja, ti dečaci su slučajno videli Petra i počeli da ga provociraju jer je jednom od njih, navodno, dugovao neke sitne pare. Proverava se i mogućnost da su ti mladići odranije bili u sukobu i da su izašli sa žurke kako bi sačekali Petra u zasedi - kaže sagovornik blizak istrazi i dodaje da je tokom obračuna Petar potegao bodež, koji je često nosio sa sobom.

- Petar je zamahnuo bodežom i zario sečivo direktno u Vukašinov vrat, pri čemu mu je presekao arteriju. Krv je šikljala iz rane nesrećnog dečaka dok je pokušavao da pobegne. Putem je u dužini od desetak metara ostao krvavi trag. U međuvremenu, Petar je zario bodež Mihailu u stomak - kažu u policiji.

U obračunu su učestvovala još trojica dečaka koja nisu povređena. Petar je odmah pobegao, ali je pola sata kasnije uhapšen nedaleko od kuće u kojoj živi sa ocem.

Maloletni ubica je juče saslušan kod sudije za maloletnike i određen mu je pritvor do 30 dana.

Stanari koji žive u blizini mesta zločina kažu da su čuli galamu i da su videli pet ili šest mladića kako se svađaju i koškaju.

- U jednom trenutku sam ih izgubila iz vida, a ubrzo sam ugledala jednog mladića kako se tetura držeći se za stomak. Onda je pao. Posle pola minuta pritrčala su mu trojica mladića i videla sam kako pokušavaju da zaustave neke automobile, ali niko nije stao. Na kraju se zaustavio jedan "jugo" i povređenog dečaka su ubacili na zadnje sedište i odvezli se - objašnjava stanarka obližnje kuće, koja nije želela da joj objavimo ime. 

Ona dodaje da se posle dva-tri minuta pojavila policija.

- Kada su došli policajci, izašla sam na ulicu i videla sam dečka koji je ležao u lokvi krvi. Krvi je bilo svuda po stazi. Tada sam čula da je taj dečko iz komšiluka izbo dvojicu. On živi sam sa ocem i ranije nije pravio probleme. Još ne mogu da poverujem šta se ovde desilo - kaže sagovornica. 

Porodica ubijenog u šoku 

U porodičnoj kući ubijenog Vukašina Simića juče smo zatekli roditelje i njegovog brata kako primaju saučešće od rođaka, prijatelja i komšija. Vukašinovi roditelji od bola nisu imali snage da pričaju sa novinarima. Jedan komšija nam je kratko rekao: "Shvatite ih, u šoku su. Policija ih je noćas probudila i rekla im da je Vukašin ubijen."

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online