Sreda 15. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Četvrtak 09.08.2012.
06:42
Alo! A

Lazarevac: Odgrizao uši dvojici mladića!

Kada su u prošlu nedelju Nemanja Vučić (21) i Nemanja Jeremić (18) iz Lazarevca, okrvavljenih glava upali u lokalni dom zdravlja, žaleći se da su im odgrizene uši, lekari su u prvi mah pomislili da ih je napao čopor pasa lutalica, ali su se sledili od užasa kada su saznali pravu istinu - da su nesrećni mladići u stvari bili žrtve kanibalističkog napada jednog njihovog sugrađanina, i to zaraženog hepatitisom C!

Foto - arhiva: Narkoman napao nesrećne mladiće najverovatnije u stanju apstinencijalne krize
 

U razmaku od samo pola sata, najverovatnije u stanju apstinencijalne krize, Đorđe Stanojević (38) uspeo je da izujeda dvojicu momaka koje do tada nije poznavao. I dok je prodavac lubenica Nemanja Jeremić uz pomoć svog gazde uspeo nekako da se otrgne iz čeljusti pomahnitalog napadača, Vučić je imao manje sreće.


On je s devojkom sedeo u kafiću koji se nalazi u strogom centru Lazarevca i jeo pljeskavicu kada im je prišao Stanojević u želji da se navodno pozdravi. Ali, umesto pozdrava on je nesrećnog momka skopao za glavu, privukao i odgrizao polovinu levog uveta, koju je na kraju ispljunuo na trotoar! Kako saznajemo, ovo nije njegov prvi kanibalistički napad jer je pre desetak godina jednom čoveku u kafani odgrizao nos!
 

Na lečenje u zatvorsku bolnicu

Policija je odmah u nedelju uveče uhapsila lazarevačkog kanibala i on se sve do utorka popodne nalazio u pritovoru, kada je prebačen u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu. On je, kako piše “Alo!“, kao dugogodišnji narkoman imao izrečenu meru kućnog lečenja, ali je posle napada taj uslov prekršen, pa će njegov dalji oporavak biti nastavljen u zatvorskoj bolnici.

- Bio sam u šoku dok mi je iz rane bukvalno liptala krv. U opštoj gužvi koja je nastala trebalo mi je nekoliko minuta da pronađem komadić uveta. Onako krvav, s velikim bolovima i s parčetom svog uveta u rukama uleteo sam u dom zdravlja, gde su mi lekari ukazali prvu pomoć - prepričava Vučić događaj od nedelje po podne kada je vozilom Hitne zajedno s Jeremićem prebačen u beogradski Urgentni centar.


Vučić je do bolnice u Beogradu deo odgrizenog uveta, potopljenog u medicinski rastvor, odneo u plastičnoj kesi da bi ga hirurzi kasnije prišili na mesto odakle ga je, pre toga, lazarevački kanibal otfikario zubima. Jeremić je imao više sreće, pa je s dvadesetak šavova pušten na kućno lečenje. Ipak, tu se nisu završile muke nesrećnih tinejdžera jer su u bolnici saznali da napadač boluje od hepatitisa C.

- Krv smo zbog toga već dali na analizu i od tada ne mogu da spavam. Razmišljam šta ću i kako ću ako budem zaražen. Moja majka, kao uostalom i čitav grad, ljuti su na lazarevačku policiju, ali i ceo društveni sistem koji je omogućio da se neuračunljivi narkoman nađe na slobodi. Kada je moja mama zbog toga napala policiju ispred lazarevačkog doma zdravlja, oni su joj pretili hapšenjem - usplahireno priča Jeremić, koji nosi čalmu oko glave i još uzima lekove za smirenje.

Četvrtak 09.08.2012. 08:06
Биће права штета ако свештеника Бранислава отерају у затвор . А има тако пуно посла за њега !
Četvrtak 09.08.2012. 07:32
Само се питам куда овај свет иде? Да ли је дошло време да се враћамо у првобитној заједници где је канибализам било нешто нормално?
Četvrtak 09.08.2012. 07:52
Samo mi nije jasno kako je policija stigla uopšte da uhapsi kanibala?! Da se takav ludak pojavio i počeo da grize u centru Rumsterdama izgazili bi ga u roku od 5 minuta!!! Ne bi taj dočekao maricu 100 %!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online