Utorak 11. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 08.06.2012.
14:18
B. Đokić - Vesti A

Tuđmanov unuk pobegao od žene?

Prilikom posete Novom Sadu pre oko mesec dana, nestao je Igor Tuđman (32) unuk bivšeg predsednika Hrvatske Franje Tuđmana. To je prijavila supruga Andrea (26), ali se ubrzo posle toga i njoj gubi svaki trag.

Igor Tuđman
 

Kako saznajemo u MUP-u Srbije, ona je nestanak supruga prijavila 8. maja, dan pošto su iz Zagreba došli u Srbiju.

Osumnjičen za podvođenje

 

Mlađani Tuđman je dosta poznat u Hrvatskoj, gde je izazvao dosta pažnje jer se kao izdanak "tvorca" hrvatske države, odlučio da karijeru napravi pevajući turbo folk. Zbog toga je često boravio u Srbiji, gde je nameravao da napravi karijeru. Inače, u Hrvatskoj je poznat i po incidentu od pre nekoliko godina, kada su tamošnji mediji objavili da je osumnjičen za podvođenje osamnaestogodišnje devojke, što je on odlučno negirao.


- Ona mi nije bila devojka. Slučajno sam se našao u celoj priči - izjavio je Tuđman.

- Dan ranije doputovali su u Novi Sad i uzeli sobu u prenoćištu "Stojić" u Partizanskoj ulici, samo nekoliko desetina metara od diskoteke Kontrast gde je pre dva meseca izgorelo sedmoro mladića i devojaka. Kako smo saznali, Igor se bavi muzikom i želeo je da se probije na srpsko tržište, pa je planirao u Beogradu da snimi album. Prema Andreinoj priči, kada su došli, on je izašao i više se nije vratio u sobu. Ona je sutradan prijavila nestanak - saznajemo u policiji.
 

Ovo inače nije prvi put da njih dvoje dolaze u Novi Sad i ostaju po nekoliko dana. Nakon što je nestanak prijavljen, operativci policije dali su se u potragu za Tuđmanovim unukom.


- Saznali smo da je u jednom frizerskom salonu blizu tog prenoćišta Igor više puta viđan sa drugom ženom, za koju su pretpostavili da mu je supruga. Međutim, kada smo otišli tamo, ispostavilo se da je on bio sa sasvim drugom devojkom, sa kojom je izgleda bio u nekoj vezi.

Pokušali smo posle toga da kontaktiramo i Andreu, ali se ispostavilo da je njen telefon, kao i Igorov, nedostupan. Mi čak nismo ni sigurni da je ona njegova supruga - kažu za "Vesti" u MUP-u Srbije.


Oba telefona od tad nisu u funkciji, a kako su operativci srpske policije saznali, poslednji put signal Tuđmanovog telefona lociran je u noći nestanka u blizini graničnog prelaza Batrovci. Zato se pretpostavlja da se najverovatnije uputio za Hrvatsku i vratio kući, a "suprugu" ostavio u sobi novosadskog motela.


- Od tada nemamo nikakvih podataka o njima. Niko nam se nije ni obratio da pita da li smo ga našli ili nešto oko njegovog nestanka, pa pretpostavljamo da nekog misterioznog nestanka i nije bilo - objašnjavaju u MUP-u Srbije.

POVEZANE VESTI

Petak 08.06.2012. 14:20
Ta el su platili prenoćište , to je važno .
Petak 08.06.2012. 16:11
Каква је то роспија кад је Uсташа од ње морао да побегне у Србију брале.
Petak 08.06.2012. 14:34
Ko kanda da je njih pojeo neki mrak! Koji će andrak neki Tuđman ovde gdi smo svi naši! Daleko mu Bela kuća!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online