Subota 1. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Subota 02.06.2012.
09:49
Alo A

Napadač: Ne znam ko je Tatjana Tadić

Momak Bojan Jeftić (32) iz Beograda na saslušanju u beogradskoj policiji je rekao da nije imao nameru da napadne Tatjanu Tadić, suprugu lidera Demokratske stranke Borisa Tadića, i da je sasvim slučajno došao u verbalni sukob s pripadnikom specijalne vojne jedinice "Kobre", saznaje “Alo!“.

Boris Tadić i njegova supruga Tatjana
 

Inače, obezbeđenje žene bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića do sada nije imalo ni jedan jedini incident.


- Ja ne znam ko je Tadićeva žena. Ne znam ni kako izgleda. Samo sam hteo da prođem ulicom - ovako se branio uhapšeni Bojan u četvrtak uveče u policiji.


Kako "Alo!" saznaje, njemu je pisana krivična prijava zbog ometanja službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti i pušten je kući. Podsećanja radi, do incidenta je došlo u neposrednoj blizini terazijskog podzemnog prolaza, kod Igumanove palate. Uhapšeni je šetao mirno ulicom i išao u susret Tatjani Tadić i njenom obezbeđenju. Iz za sada nepoznatih razloga, sporečkao se sa pripadnikom "Kobri". On je odmah priveden u policijsku stanicu Stari grad, gde je bio oko dva sata.

- Uhapšeni nema kriminalni dosije. Kod sebe nije imao oružje niti je bio pod dejstvom alkohola. On je trenutno nezaposlen. A tokom saslušanja na sve moguće načine objašnjavao je da ne zna ko je doskoro bila prva dama Srbije. Tokom saslušanja se ponašao normalno. Nije vređao niti dizao ton na inspektore - dodaje naš sagovornik iz MUP-a.


Bojan je do pre 10 godina sa porodicom živeo u stanu u Sremčici, ali su ga prodali i odselili se na Voždovac.


- Oni već dugo ne žive ovde u Sremčici. Zaista ništa ružno i loše nisam doživeo od Bojana. Verujem da se radi o nekoj grešci - kratko je rekao jedan od bivših komšija porodice Bojana Jeftića.


U nameri da čuju i priču uhapšenog momka, novinari su otišli do zgrade na Voždovcu u kojoj živi. Međutim, starija žena je rekla da ne poznaje takvog momka i da on ne živi na toj adresi.

POVEZANE VESTI

Subota 02.06.2012. 09:51
Што би он па морао да зна ко је и како изгледа та жентурача, чуј обезбјеђење, од кога?
Subota 02.06.2012. 10:09
Zasto Kobre obezbedjuju zenu predsednika jedne od mnogobrojnih partija u Srbiji. Ako Kobre pripadaju vojsci Srbije oni nemaju ovlascenja da prema gradjanstvu sprovode zakon vec mogu samo da obaveste civilnu policoju.Kobre su u poslovima obezbedjenja u civilu i nijednom od njih ne pise na celo da je pripadnik VS. Meni ova zena vise lici na domacicu nego na bivsu prvu damu Srbije.
Subota 02.06.2012. 10:28
Ovi iz kobri se ponasaju veoma bahato, imao sam priliku da vidim kako su blokirali tramvajski saobracaj sa dva auta da bi kupili novine , kod karadjordjevog parka.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online