Ponedeljak 20. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
18
Četvrtak 29.12.2011.
09:01
B92 A

Tadić pomilovao Žarka Lauševića

Predsednik Srbije Boris Tadić pomilovao je glumca Žarka Lauševića, potvrđeno je u Predsedništvu Srbije.

Predsednik Srbije: Boris Tadić
 

Žarko Laušević je građanin Srbije, a Tadić je odluku o pomilovanju doneo je 28. decembra.

Poznati glumac, koji se trenutno nalazi u Americi, više puta je osuđivan zbog prekoračenja nužne odbrane u obračunu u kojem su stradala dvojica mladića a jedan je ranjen 1993. godine u Podgoričkom kafiću "EPL".

Dva puta je osuđen na zatvorsku kaznu od četiri i po godine, a poslednjom presudom izrečenom u Podgorici osuđen je na 13 godina zatvora.

Komisija za pomilovanje Republike Srbije u septembru je predsedniku Tadiću uputila preporuku za pomilovanje.

Republički tužilac je svojevremeno odložio izvršenje zatvorske kazne a za Lauševićem je istovremeno povučena poternica koja je za njim bila raspisana.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 29.12.2011. 09:18
lausevic je gradjanin crne gore ,ubio je dva nenaoruzana crnogorca i treceg tesko ranio u crnoj gori. u jednog je ispalio 14 metaka. zasto crnogorci iz srbije stalno uplicu u svoje medjucrnogorske odnose srbiju i srbe iz srbije. ovo sto se dogadjalo sa pricom lausevic i nekakvom knjigom njegovom je nevidjeni skandal u kojem su najvise ucestvovale novosti u novine u kojima crnogorci dominiraju. nedeljama se perfidno od ubice pravi zrtva pa ispade da je u ovom slucaju lausevic stradao,a ne dvadesetogodisni nenaoruzani mladici. ali treba pogledati sta su nam novosti servirale zadnih meseci, knjigu "naseg dobrocinitelja" crnogorca milovana djilasa,knjigu drugog "naseg dobrocinitelja " crnogorca
Četvrtak 29.12.2011. 09:22
jove kapicica ,i najzad knjiga koju sa nestrpljenjem po novostima ocekuje cela srbija,knjiga crnogorca zarka lausevica. mi srbi bi hteli da citamo malo knjige srba iz srbije , ne samo crnogorske knjige u izdanju crnogoraca iz novosti. srbi iz srbije moraju dobiri stranku srba iz srbije!
Četvrtak 29.12.2011. 10:37
Voleo sam ga kao glumca sve dok nije glumio u predstavi u kojoj je ispljuvao Svetog Savu.Posle te predstave i pretnji zbog nje je dobio dozvolu za oruzje i pomislio da moze da ubija nenaoruzane napaljene klince.Trecem je pucao u ledja dok je jeo hamburger a u jednog je ispalio 13 metaka !!! Kad si poznat u srbistanu dobijes narukvicu ili budes pomilovan za kriminal i ubistva.Sta je puruka ostalima posle ovog pomilovanja ? Ko god vam opali samar vi ga ubijte.Napisite knjigu kako se kajete i dodjite u srbistan kojim vladaju njegovi zemljaci sa, rodnog mu, Cetinja.Smejurija od presjednika i banana drzave !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online