Utorak 14. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 02.03.2019.
13:10
Vestionline, telegraf.rs A

Bijeljina: Tinejdžer izbo nožem devojčicu usred noći

Na mestu gde je devojka napadnuta, u naselju Ledinci, kod kružnog toka, preko puta kafe - picerije "Mondo" i nedaleko od Saborne crkve, jutros su se nalazila dva policijska vozila

commons.wikimedia.org/Semberac
Bijeljina

Maloletna A. M. (17) iz Bijeljine zadobila je teške telesne povrede na grudnom košu kada ju je u noći između petka i subote, dva sata iza ponoći, nožem napao, takođe maloletni A. H. (17) iz Bijeljine. Policija je izvršila uviđaj i nakon kompletiranja predmeta, izveštaj će biti predat nadležnom tužilaštvu, saopštio je dežurni operativni u Policijskoj upravi Bijeljina, istakavši da je policija dobila dojavu u 2.25 minuta, u subotu rano ujutro.

Dežurni tužilac, koji je upoznat sa detaljima ovog krivičnog dela, rekao je da je devojka u početku negirala da ju je navedeni A. H. ubo nožem, da bi posle izjavila da su nekada bili u vezi.

- Na licu mesta pronađen je nož, koji je mladić odbacio sa mesta na kome je ležala povređena devojka. Devojka je medicinski zbrinuta i nije u životnoj opasnosti. Sprovešćemo istragu i ispitaćemo sve navode i činjenice - izjavio je dežurni tužilac.

Na mestu gde je devojka napadnuta, u naselju Ledinci, kod kružnog toka, preko puta kafe - picerije "Mondo" i nedaleko od Saborne crkve, jutros su se nalazila dva policijska vozila, prenosi Avaz.ba.

Taksista koji se u tom trenutku zatekao u neposrednoj blizini, kaže da je njegov kolega, u ranim jutarnjim satima video policiju koja je vršila uviđaj, a video je i povređenu devojku koja je bila pokrivena nekim ćebetom, pre nego što je došla ekipa Hitne pomoći.

U kafe - piceriji "Mondo" kažu da je mladić devojku napao nožem kod kioska, neposredno uz kružni tok. Radnik picerije kaže da je devojka ležala između drveta i velikog reklamnog panoa. On pretpostavlja da je u pitanju ljubomora, kao okidač koji je doveo do incidenta.

- Policija je brzo uhvatila napadača, jer su policijski službenici bili u blizini. Vidite i sami šta nam se sve dešava. Deca, socijalno nezrela, potežu noževe i tako iskazuju svoju potisnutu ljubomoru i navodne emocije. Da nije žalosno, bilo bi smešno - kaže ovaj sagovornik koji se nije želeo da se predstavi.

U obližnjoj prodavnici kažu da su rano ujutro samo videli žutu traku i brojčane oznake, u vreme dok je policija vršila uviđaj. Nisu znali nikakve pojedinosti o napadu na devojku.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online