Sreda 29. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Nedelja 10.04.2011.
12:24
Beta A

Budva: Ubijen vlasnik hotela "Avala"

Vlasnik budvanskog hotela "Avala" Dragan Bećirović ubijen je prošle noći u Budvi, javio je danas internet portal "Vijesti".

Od mesta na kojem je Bećirović ubijen vodi krvav trag ka budvanskom Domu zdravlja

Bećirović je, kako je navedeno, ubijen jutros u tri sata, u budvanskom naselju Golubovina, blizu gradske pekare.

Bećirović je bio i izvršni direktor kompanije "Bepler i Džekobson" i vlasnik hotela "Bjanka" u Kolašinu.

Kako navode "Vijesti" nepoznata osoba ispalila je tri hica na Bećirovića, koji je bio u blizini svog automobila, ispred zgrade u kojoj ima stan. Policija je na mestu ubistva pronašla tri čaure kalibra 7,62 milimetara.

Bećirović je, navodno, pogođen u butnu arteriju i momentalno je došlo do jakog krvarenja. Napadač je odmah pobegao, a Bećirović, pretpodstavlja se, krenuo prema Domu zdravlja koji se nalazi 500 metara od mesta ubistva. Tragovi krvi su vidljivi po asfaltu u dužini od stotinak metara.

Komšije u mirnom budvanskom kraju su se probudile kada su čuli pucnje u zoru i izašli na terase, ali se još spekuliše je li bio jedan ili više napadača.

Kombi hitne pomoći sa ranjenim Bećirovićem odmah je krenuo u kotorsku bolnicu, ali je biznismen izdahnuo u tunelu Mogren, saznaju "Vijesti".

Napadan i ranije

Dragan Bećirović je pre dve godine pretučen u Kolašinu, a napadnut je dok se sa prijateljima vozio džipom. Policija je kao aktere vlasnika kolašinskog restorana "Skver" i diskoteke "66" Dejana Kašćelana zvanog Komarac i njegovog brata Aleksandra, a tragalo se i za suvlasnikom pomenute diskoteke Miroslavom Rakočevićem i Podgoričanima Vinetuom Strugarom i Alenom Medunjaninom.

To je bio drugi sukob sa braćom Kašćelan, pisali su mediji, a prvi se dogodio u noći između 1. i 2. januara. Prethodno je, navodno, Dejan Kašćelan maltretirao i vređao pevača Džeja, koji je nastupao u hotelu "Bjanka".

POVEZANE VESTI

Nedelja 10.04.2011. 13:32
Riba smrdi od glave a ne od repa.Dok je god MAFIJASKA vlast u Crnoj Gori obicnom NARODU ne pise se dobro.Nekad je bilo COJSTVO I JUNASTVO a sada sacekuse-ubista-masakriranja-MAFIJA .Bog neka je u pomoc OBICNOM NARODU sa ovakvom MAFIJASKOM VLASCU.
Nedelja 10.04.2011. 22:44
Дозволите да приметим - подгоричанин Винету Стругар!!! Све остало пада у други план!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online