Četvrtak 9. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 05.12.2018.
14:06
Sponzorisani tekst A

Belgrade Waterfront: Specijalne pogodnosti za kupovinu stanova u stambenim zgradama BW Aurora i BW Arcadia

Povodom završetka uspešne 2018. godine, kompanija Belgrade Waterfront organizuje specijalan prodajni dan u ponedeljak, 10. decembra, od 10 do 18 časova u Prodajnom centru Belgrade Waterfront-a, u Karađorđevoj 48, kada će zainteresovanim kupcima ponuditi poseban izbor stanova u zgradama BW Aurora i BW Arcadia. Tom prilikom, svi zainteresovani biće u mogućnosti da kupe stanove koji do sada nisu bili u ponudi, a za najbrže kupce pripremljene su i dodane pogodnosti.

Promo

Prvi kupci imaće prioritet prilikom izbora stanova, a tokom prodajnog dana očekuju ih i najpovoljniji uslovi kupovine. Samo ovog dana, prvih deset kupaca biće nagrađeni jednom od tri pogodnosti po njihovom izboru: besplatnom notarizacijom, posebnim planom otplate ili besplatnim održavanjem u periodu od godinu dana. Najbrži kupci će ove pogodnosti moći da iskoriste ukoliko kupoprodajni ugovor potpišu u roku od pet dana od rezervacije.

Smeštene na idealnoj lokaciji između BW Parka i Sava Promenade, BW Arcadia i BW Aurora savršen su izbor za one koji su u potrazi za domom ušuškanim u zdravo i zeleno okruženje, istovremeno pružajući mnoštvo pogodnosti za različite životne stilove u neposrednoj blizini.

Obe zgrade biće visoke po 82 metra, a svaka će sadržati po 244 elegantne stambene jedinice različitih veličina – od studio apartmana do četvorosobnih stanova. Svi stanovi iz dnevne sobe imaju direktan pristup balkonu, odakle se pruža prekrasan pogled na BW Park, Savu ili različite delove grada. Svojim jedinstvenim dizajnom i velikim prozorima, zgrade se stapaju sa okolnom prirodom.

Stanove u BW Arcadia i BW Aurora odlikuju najviši standardi savremenog dizajna, fleksibilnost, obilje prirodne svetlosti, otvoren prostor i humanizovan pristup, što su preduslovi za stvaranje prostora za zdravo stanovanje. Mladi profesionalci, studenti i parovi ceniće elegantne, manje stambene jedinice, za porodice sa decom tu su prostrani stanovi, vrtić i unutrašnje igralište, dok će svi stanari uživati u raznim zabavnim sadržajima i maloprodajnim objektima u prizemlju, kao i na uređenom zelenom platou.

Stanarima nove dve zgrade biće na raspolaganju i mnogobrojne aktivnosti na otvorenom, zahvaljujući obližnjem BW Parku i Sava Promenadi - mestima koja nude pregršt mogućnosti za provođenje slobodnog vremena i opuštanje. Takođe, blizina Kule Beograd, budućeg simbola prestonice, i BW Galerije, najveće šoping destinacije u regionu, predstavljaju dodatnu vrednost za stanove.

- Za prvih deset kupaca na raspolaganju su specijalne pogodnosti prilikom kupovine

- Tokom Prodajnog dana biće dostupne do sada neponuđene jedinice

- Obe zgrade smeštene su na idealnoj lokaciji između BW Parka i Sava Promenade

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online