Sreda 29. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 15.12.2018.
12:04
Vestionline A

Zakačili se Jokić i Vestbruk! (VIDEO)

A, sve zbog Mareja, koji je odbranom potpuno izbacio iz igre prvu zvezdu Oklahome.

twiiter.com/nbaphotos
 

Džamal Marej i ostatak ispovređivane spoljne linije Denver Nagetsa odigrali su jutros u Koloradu pokretljivu i lukavu odbranu na Raselu Vestbruku i spustili Oklahominu "tripl-dabl" mašinu na 13 poena uz šut iz igre 5/15.

Važnije od toga, nekadašnji MVP nije uspeo da se nametne kao glavni protagonista sa loptom u neizvesnoj završnici, u kojoj je podbacio i Pol Džordž, pa je u porazu Tandera najvažnije šuteve morao da "uzme" Denis Šreder (i promaši ih).

Vidno nervozan zbog svega, "Ras" je u finišu ušao u verbalni duel i umalo fizički kontakt sa Marejom, što se očigledno nije bilo dopalo našem Nikoli Jokiću, pa su sudije na kraju morale da razdvajaju i Vestbruka i njega.

Iako je "započeo kavgu", "namazani" Vestbruk je u jednom trenutku počeo da smiruje situaciju i naglas govori: "Dobri smo, dobri smo", međutim to kao da nije bilo dovoljno Jokiću, koji je nastavio duel sa Vestbrukom i na kraju ostao jedini nekažnjen u ovoj "laganoj" kavgi između divizijskih rivala.

Sudije su Vestbruku i Mareju podelile po tehničju na 35,7 sekundi pre kraja, kada je svima u dvorani bilo jasno da su Nagetsi dobili i drugi okršaj ove sezone posle onog u Oklahomi (98:105).

U intervjuu na parketu odmah po završetku meča, Jokić nije bio upitan za duel sa Vestbrukom, ali jeste u "mix zoni" ispred svlačionica.

- On je tip koji voli da se takmiči, ne voli da gubi. Sve je u redu. Želeo sam samo da ih razdvojim - rekao je srpski centar, kom je nedostajala jedna asistencija za "tripl-dabl".

Vestbruk kaže da je postojao razlog zbog kog je nastala tenzija i da je to bio Marej.

- Stao mi je na put - rekao je Vestbruk.

Marej, međutim, kaže da se samo našao tu, a ne pokušavao da isprovocira rivala.

- Stajao sam u mestu i pokušao je da me pomeri da bi prošao. Prvi me je odgurnuo. Tako je, kako je. Nisam uradio apsolutno ništa - rekao je bek Denvera svoje viđenje cele situacije.

Denver (19-9) je pobedom odbranio prvo mesto na Zapadu, ispred Golden Stejt Voriorsa (20-10), koji su takođe pobedili u noći između petka i subote. Oklahomi (17-10), posle propuštene prilike da pretekne Nagetse pobedom na njihovom parketu, ostaje da "paze" na timove iz Los Anđelesa, Kliperse i Lejkerse (17-11).

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online